Take a fresh look at your lifestyle.

Mitul Solar, adevărul despre Iisus și schimbarea erelor

Atunci când vorbim despre Iisus, părerile sunt împărțite. Mulți dintre noi sunt convinși că Iisus a existat și a avut rolul Lui în istoria omenirii. Pe de altă parte, sunt și scepticii care consideră că Iisus este o alegorie, o metaforă solară. Toată aventura sa de a salva omenirea nu este altceva decât o mișcare solară. Acest concept a fost numit Mitul Solar, despre care Michelangelo, Nostradamus, da Vinci cunoșteau adevărul. Iisus nu a existat ca persoană.

Mitul Solar

Mitul Solar începe cu mișcarea numită procesiunea echinoxului. O dată la 2000 de ani, polul nord își schimbă poziția pe cer. Hindușii vorbesc despre Rishis, cele șapte stele din Ursa Mare. Egiptenii vorbesc despre Horus și tatăl său, Osiris. Toate marile religii și filosofii ale lumii compară Soarele cu un om.

Platon a fost printre primii care a scris despre precizia echinoxului. O dată la o perioadă de mii de ani de ani, polul nord își schimbă poziția pe cer, iar religiile își schimbă simbolurile. După această perioadă se naște o nouă eră. O eră corespunde unui semn zodiacal. Hinduismul s-a născut acum 5000 de ani, într-o eră a Taurului care era numită Vițelul de aur. Din aceste considerente, hindușii consideră vaca un animal sacru. Chiar și evreii au incorporat în religia lor simbolul vițelului și al taurului.

Era Berbecului a fost introdusă de vechii greci, odată cu conceptul mitului lânii de aur. În era Berbecului, Abraham este pus în situația de a-și sacrifica propriul fiu sau un miel.

Casa Peștilor este a 12 a zodie și este reprezentată de cei 12 apostoli ai lui Hristos. Cele patru evanghelii îl prezintă pe Iisus mergând peste ape, iar unii dintre apostolii Săi au fost pescari. Este apogeul minunilor făcute de Iisus.

Erele astrologice

Apogeul lui Iuda începe odată cu zodia Leului și până la începutul zodiei Scorpionului, când Iuda este omorât. Erele astrologice reprezintă perioade de timp care determină schimbări majore în evoluția omenirii. Un ciclu complet al unei ere astrologice se numește Marele An sau Anul Platonic.

Loading...

A existat Iisus sau nu?

Spre deosebire de semnele zodiacale care se succed în sensul invers acelor de ceas, erele astrologice se succed în sensul acelor de ceas. Fiecare semn zodiacal este asociat unui arhetip. Gemenii guvernează mâinile, comunicarea. Este perioada în care în Mesopotamia a fost inventat scrisul.

Marele An care durează 25920 de ani este divizat în 12 ere astrologice care au o durată de 2160 de ani. Despre era Vărsătorului care va urma se spune că omenirea își va regăsi echilibrul, armonia.

loading...

Comentariile sunt închise.