Mitar Tarabic și profețiile uluitoare: Omul va fi guvernat de „rău”, va otrăvi natura și va renunța la dragoste

Cel care a dat lumii cele mai exacte prevestiri legate de viitorul apropiat al omenirii si de schimbarea cursului istoriei a fost Mitar Tarabic, care a trait in Serbia de astazi intre 1829-1899.

Tarabic a fost un simplu țăran, care nu a avut nimic în comun cu ocultismul sau alte forme prin care se poate vedea viitorul. Cu toate acestea, acest simplu țăran a lăsat moștenire toate viziunile sale în care a prevăzut viitorul omenirii cu o precizie ieșită din comun.

A descris cu lux de amănunte Primul Război Mondial, pe cel de-Al Doilea și decăderea lui Hitler, ceea ce s-a petrecut în fosta URSS sau chiar despre evoluția SUA pe plan mondial.

Aceste evenimente fac parte din trecut și din acest motiv am ales să vă prezentăm profețiile lui Tarabic pentru viitorul apropiat al omenirii. Lucrurile nu sunt chiar atât de roz pe cât ne-am aștepta, dar după o perioadă întunecată, urmează una plina de lumină și iubire.

Adevărul ascuns oamenilor

Atunci oamenii vor fi în stare să trăiască mult fără să se cunoască pre sine. Vor fi mulți oameni învăţaţi care vor crede că toate cărţile lor le vor da voie să ştie şi să facă totul. Asta va fi un mare obstacol pentru adevărata cunoaştere. Când oamenii vor ajunge la adevărata cunoaştere, işi vor da seama în ce minciună i-au dus aşa-zişii lor învăţaţi, iar când se va întâmpla asta, oamenii vor fi trişti că nu şi-au dat seama mai devreme, deoarece cunoaşterea este atât de simplă„, susținea Tarabic.

De aici putem să ne dăm seama că în prezent ne aflăm în această perioadă. Numeroși auto-proclamați învățători au inundat societatea în prezent. Ei scriu cărți, pentru bani, și le prezintă auditoriului precum adevărul absolut al spiritualității. Aceștia sunt niște șarlatani, care prezintă lucruri eronate pentru propriul lor câștig.

Conform lui Tabaric, cunoșterea este la îndemâna oricui și adevărul absolut este mult mai simplu decât ne-am imaginat. Probabil din cauza asta îl găsim atât de greu.

Sufletele posedate de ceva rău

„Sufletele oamenilor nu vor fi posedate de Satana, ci de ceva mult mai rău. Ei vor crede că vedeniile şi minciunile lor sunt adevărul adevărat. În capetele lor nu va mai fi loc pentru adevăr.”

Oamenii vor începe să urască aerul curat şi frumuseţea Dumnezeiască a naturii şi se vor ascunde în oraşe urâte cu aer otrăvitor. Nimeni nu-i va forţa să aleagă asta, ci o vor face din proprie voinţă. Va fi imposibil să-i deosebeşti pe barbaţi de femei. Toţi se vor îmbrăca la fel, femeile vor avea pantaloni precum bărbaţii. Această nenorocire va veni din alte ţări şi va sta mult la noi. Un mire îşi va lua mireasa fără să fie sigur ca e femeie din naştere. Se vor naşte din ce în ce mai mulţi copii care nu vor şti cine le sunt taţii.”

Oamenii deja părăsesc locurile pitorești și aleg să locuiască în cutiile de chibrit numite apartamente. Femeile au renunțat de multă vreme la feminitate și vor să-i depășească pe bărbați cu orice preț pe toate planurile. Trăim această nenorocire pe care Tabaric a prevestit-o cu peste 100 de ani în urmă.

Boala fără leac

Întreaga lume va fi potopită de o boală nemaivăzută şi nimeni nu va fi în stare să-i găsească leacul. Toţi doctorii vor striga ca ei ştiu, că sunt deştepţi şi învăţaţi, dar nu vor fi în stare de nimic. Adevăratul leac îl vor găsi cu ajutorul lui Dumnezeu, înlăuntrul lor şi peste tot în jurul lor„.

Această boală este posibil să fie cancerul. Extrem de mulți oameni părăsesc această planetă marcați de cancer și parcă nimeni nu poate sau nu vrea să descopere leacul.

Călătoriile pe alte planete

„Oamenii vor călători în alte lumi, dar vor găsi acolo doar deşerturi fără de viața, şi vor gândi în trufia lor că ei cunosc mai multe decât Domnul însuşi. Oamenii vor călători în jurul stelelor şi Lunii, dar nu vor găsi viaţa la fel de frumoasă ca cea de aici. Vor găsi alte feluri de viața, dar ei nu vor fi în stare să le înțeleagă.”

Răul și binele

Cu cât oamenii vor cunoaște mai multe, cu atât va fi mai puţină dragoste între ei. Ura dintre ei va fi atât de mare încât le va păsa mai mult de micile lor maşinării, decât de rudele şi prietenii lor iubiţi. Oamenii vor avea mai multă încredere în micile lor maşinării care le vor fura libertatea, decât în frații şi vecinii cu care se înconjoară. Cei care vor citi si învăţa cărţi cu numere, se vor crede mai învăţaţi şi mai înţelepţi decât restul oamenilor. Aceşti aşa-zişi oameni înţelepţi îşi vor lăsa vieţile conduse de calcule şi socoteli, şi vor trăi doar după cum le spun numerele.

Printre învăţaţii aceştia vor fi deopotrivă oameni buni şi oameni răi. Aceşti învăţaţi răi vor face lucruri rele şi groaznice, vor otrăvi aerul şi apa şi vor împrăştia mizerii peste mări, râuri şi pământuri, iar mulți oameni nevinovați vor muri de felurite boli necunoscute. Oamenii buni şi înţelepţi vor vedea că munca şi eforturile lor nu valorează un singur ban şi vor privi neputincioşi la distrugerea lumii. În loc să caute înţelepciunea în maşini, numere şi socoteli, oamenii buni se vor îndrepta spre rugăciune şi meditaţie.

Când cei mulţi se vor apuca să mediteze, vor fi mai aproape de înţelepciunea lui Dumnezeu, dar va fi prea târziu, pentru că cei răi vor otrăvi lumea, iar oamenii vor pieri pe capete. Atunci, oamenii vor fugi cu miile din oraşe înapoi la ţară. Vor căuta munţii cu trei cruci, şi acolo înlăuntrul lor, vor putea, în sfârşit, să bea apă şi să respire aer curat. Cei care se vor salva pe ei şi pe familiile lor, vor avea de suferit, deoarece o mare foamete va apare. Va fi mâncare şi băutură cu nemiluita în oraşe, dar va fi toată otrăvită. Mulţi o vor mânca, fiindcă foamea le va lua minţile, dar vor muri pe loc.

mitar - Mitar Tarabic și profețiile uluitoare: Omul va fi guvernat de "rău", va otrăvi natura și va renunța la dragoste

În sârșit se va face lumină

Cei care vor posti până la sfârşit vor scăpa cu viaţă, deoarece Domnul se va uita după ei şi ei vor fi aproape de Domnul. Numai o singură ţară, aflată la capătul Pământului şi înconjurată de mare şi la fel de întinsă ca Europa, va trăi în pace şi făra de necazuri. Cei care vor fugi şi se vor ascunde în munții cu trei cruci, se vor afla la adăpost şi vor scăpa cu viaţă, care mai apoi, va fi plină de fericire, bunăstare şi dragoste, pentru că nu vor mai fi nicicând războaie.”

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Comentariile sunt închise.