Mistere

Descopera

Misterul vibratiilor cosmice

2views

Semnul astrologic sub care te naşti, te influenţează categoric, atât timp cât eşti în Legea Kharmei( adică până ai evoluat ca entitate peste Versul 7,3…şi ai intrat în Legea Iubirii)…indiferent , dacă eşti programat psihic să asimilezi informaţia respectivă, sau nu.

Fiecare formă creată, inclusiv fiinţele umane, dispun de o structură individuală de forţe din aceleaşi energii creatoare, ce emană din toate stelele universului. Însăşi Pământul reprezintă materializarea tuturor acestor vibraţii diferite a celor patru stihii zodiacale, a celor patru puncte cardinale, atât pe boltă, cât şi în Fiinţa noastră Divină Interioară.

Acestea reprezintă Cele 4 Fete ăla lui Dumnezeu:Focul(Leul), Apă( Vulturul-Scorpionul), Aerul (Vărsătorul), Pământul(Taurul). Fiecare faţă a lui Dumnezeu, şi fiecare punct cardinal, conţine în sine celelalte trei aspecte Divine nemanifestate…..şi aşa s-au născut cele 4 ori 3 manifestări, adică cele 12 semne zodiacale.

De aceea suntem influenţaţi de suma vibraţiilor cosmice, care există în momentul naşterii noastre, care se suprapun pe vibraţiile Sinelui nostru. O creatură vie nu se poate naşte decât în momentul, în care structura energetică a roţii cosmice se suprapune perfect peste structura energetică a roţii sale individuale! De la naştere şi până la moarte omul e supus unor impresii noi, modificări, fiind în continuă schimbare.

Odată cu experienţele acumulate şi cu gradul de evoluare, constelaţia interioară se va modifica. Unele puteri se dezvoltă, altele se inhiba, în funcţie de propriile acţiuni şi reacţiile sale la ele. . În momentul morţii sale, constelaţie interioară a omului rămâne gravată în sufletul său, care nu se va putea reîncarna, înainte că bolta cerească, prin mişcarea sa, să atingă aceeaşi conformaţie.

Loading...

Misterul vibratiilor cosmice

Aşa se explică, de ce unele fiinţe se reincarnează după o perioadă scurtă, iar altele trebuie să aştepte sute sau mii de ani, ca să revină, în momentul când bolta cerului va alcătui o configuraţie identică cu cea a sufletului lor. E va;labil pentru toate creaturile, care se nasc în lumea 3D: Constelaţia de la moartea individului şi cea de la renaşterea sa în viaţa următoare sunt absolut identice.Deci, nu subestima străvechea şi mult folosită intru manipulare în ziua de azi știința- astrologia. Asta nu o face mai puţin adevărată.

loading...