Take a fresh look at your lifestyle.

Misterul Triunghiului Bermudelor aproape rezolvat

Misterul Triunghiului Bermudelor ar putea fi rezolvat, sau cel puțin așa susține un cercetător american. Mike Walters, om de știință american, pasionat de misterul care învăluie Triunghiul Bermudelor, efectuează de peste 20 de ani diverse cercetări pentru descoperirea fenomenului care stă la baza prăbușirii avioanelor și scufundării vaselor.

Teoria lui Walters a pornit din clipa în care cercetătorul a efectuat o serie de scufundări în ocean, la aproximativ 30 de kilometri de coastă din Bermuda. Aici a descoperit un cristal uriaș, îngropat în nisip, care dă dovadă de proprietăţi ieșite din comun. Cristalul gigant se regăsește la 100 de metri în adânc și este de dimensiuni impresionante, 50 de metri lungime și 4 metri înălțime. Are o culoare galbenă și oferă o strălucire incredibilă în apă.

După marea descoperire, Walters a efectuat scufundări repetate și a efectuat diverse teste. Omul de știință a întocmit un raport cu privire la proprietățile ciudate ale cristalului în care a specificat că acesta nu doar că oferă sentimente stranii, dar și dezvoltă un magnetism ridicat atunci când vine vorba despre metale. În acest sens, este posibil ca acest cristal straniu să atragă spre fundul oceanului ambarcațiunile și navele care trec prin zonă. Interesant mai este faptul că pe fundul oceanului, chiar în vecinătatea acestui cristal, mai multe epave au fost descoperite.

Cercetătorul este de părere că în anumite condiții cristalul își mărește capacitatea de a atrage diverse obiecte metalice, cum ar fi avioanele sau vapoarele. Pentru confirmarea acestei teorii, teste ulterioare cu privire la capacitățile ciudate ale cristalului sunt necesare, dar și studierea epavelor descoperite în zonă.

triunghiul bermudelor

Odată lansată această teorie, mai mulți cercetători s-au arătat sceptici pentru că un asemenea cristal nu poate exista pe Terra. Până în prezent doar Walters și alți doi colegi de breaslă au confirmat existența acestui cristal în zona Triunghiului Bermudelor, fapt care întărește teoria omului de știință. Descoperirea ar putea rezolva o dată pentru totdeauna misterul Triunghiului Bermudelor dacă va fi confirmată și acceptată de întreaga lume științifică.

Loading...
loading...

Comentariile sunt închise.