Misterul sunetelor ciudate este pe cale sa fie elucidat?

Misterul sunetelor ciudate este pe cale sa fie elucidat?

In ultimii ani au fost semnalate o multime de sunete ciudate ce se aud in diferite zone de pe planeta.În ziua de 11 august 2011, în Kiev-Ucraina, s-a auzit un zgomot infernal. Nimeni nu ştia de unde vine şi nici ce semnificaţie are. Zgomotul a fost înregistrat şi postat pe internet, generând sute de întrebări. Un alt zgomot ciudat s-a auzit şi la L’viv-Ucraina, în aceeaşi zi, cu aproximaţie aceeaşi oră. De asemenea un alt zgomot la fel de ciudat şi de puternic s-a produs şi în Ontario-Canada, în respectiva zi.Trebuie să se menţioneze că nu a fost nici un cutremur în Canada şi cu atât mai puţin în Ucraina. Şi atunci, de la ce poate să provină acest sunet înfiorător?

Initial s-a crezut ca este testata vreo arma secreta,altii au incercat sa explice mistic fenomenul(ca semn divin pentru distrugerea ecologica produsa de om), desigur unii au considerat ca fenomenul nu va fi vreodata elucidat.
Producerea acestor sunete pe planeta este un fenomen normal, in afara de locatiile semnalate au fost si altele si are o explicatie stiintifica.Nu reprezinta nici un semn apocaliptic, este o consecinta a folosirii la scara mare a tehnologiei avansate actuale.

Din cauza numarului crescut de celulare, televizoare si a altor aparate din aceasta categorie se produce o supraincarcare undica ce se reglementeaza de la sine prin acele sunete ciudate,ce nu sunt altceva decat niste vibratii undice de detensionare.Intensitatea sunetului produs este directa cu intensitatea vibratiei undice de detensionare, la anumite cote fiind mai greu sesizabil, putand fi confundat cu diferite zgomote ce provin din activitatea curenta a societatii.

Din cauza caracterului continuu al campului fizic planetar nu este obligatoriu ca fenomenul sa aiba loc numai in zonele supraaglomerate,in general in aceste zone acest sunet particular este mascat de aglomeratia urbana,el fiind mai bine perceput in zonele linistite.

Daca aceasta tehnologie moderna ar avea un numar mult mai scazut de utilizatori, acest fenomen nu ar exista si el devine tot mai intens pe masura ce creste numarului de aparate in functiune. Cu toate acestea,perturbatia sonica din orasul Comanesti-Romania (20.04.2006 si 29.08.2008) este de alta natura,fiind un element din altul mai complex.

Loading...loading...

Related posts