X-Files

Misterul statuilor extraterestre din Nigeria

Situată la marginea oraşului nigerian Osogbo, pădurea numită Osun-Osogbo adăposteşte unele dintre cele mai misterioase şi incredibile sculpturi din lume. Ele sunt atribuite unei specii extraterestre, venite din adâncurile Universului pe Terra pentru a-l ajuta pe om în evoluţia sa.

În ziua de astăzi, cultura zeiţei Oshun este mai puţin cunoscută sau chiar uitată. În vechea tradiţie africană, Oshun este considerată zeiţa frumuseţii, prosperităţii, a fertilităţii şi nu în ultimul rând a iubirii. Există o asemănare interesantă între zeiţa africană şi cea din din mitologia egipteană, Isis.

Legenda spune că încă din cele mai fragede timpuri ale omenirii, atunci când civilizaţia se afla la începuturi, Oshun a coborât din ceruri pentru a le aduce oamenilor anumite învăţături. Atunci a fost pentru prima dată când misticismul, agricultura sau chiar cultura a fost implementată printre oamenii care trăiau în acele vremuri în Africa.

În onoarea zeilor din ceruri, oamenii au ridicat mai multe temple, dar şi numeroase statui care îi înfăţişează pe străini. Aceste statui sunt de-a dreptul fabuloase şi sunt considerate întruchiparea reală a zeilor. De asemenea, legenda mai spune că aceşti extratereştri au venit de pe Sirius şi şi-au adus aportul la dezvoltarea civilizaţiei fără a cere ceva în schimb.

Aceste entităţi sunt bizare şi chiar înfricoşătoare. Ele sunt mult mai înalte decât oamenii şi seamănă cu nişte peşti sau chiar cu reptilele de pe Terra. Zeii aveau ochii lucioşi şi vocile extrem de puternice, pentru că puteau fi auzite de la distanţe impresionante.

Nimeni nu îi putea privi în ochi pentru că strălucirea lor era orbitoare. Fiinţele stranii au coborât din ceruri cu ajutorul unor nave extrem de mari şi au stat pe Terra pentru o perioadă îndelungată de timp.

loading...

La prima vedere, această legendă pare o fabulaţie, dar statuile din pădurea nigeriană Osun-Osogbo sunt cele care confirmă, încă o dată, faptul că începuturile civilizaţiei umane au fost dominate de prezenţe extraterestre. Aceste întâlniri s-au înregistrat pe fiecare continent de pe planetă, chiar dacă sunt consemnate sau nu.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top