Misterul speciei extraterestre care a trăit pe o insulă din Polinezia Franceză

Temehea Tohua este una dintre cele mai mari insule din Polinezia Franceză. Această insulă este de o frumuseţe ieşită din comun, dar cele mai impresionante obiecte, care atrag atenţia turiştilor şi nu numai, sunt statuile misterioase.

Statuile există în numeroase locuri de pe insulă şi par desprinse din filmele science-fiction pentru că înfăţişează fiinţe stranii. După cum se poate observa din imagini, aceste fiinţe umanoide sunt de dimensiuni mici şi au capul dezvoltat. Ochii par să le iasă din orbită şi sunt bulbucaţi. Gura şi urechile sunt şi ele la rândul lor extrem de mari.

Specialiştii din întreaga lume le-au cercetat minuţios şi au încercat să le dezlege misterul. Întrebarea care s-a regăsit pe buzele tuturor este:Ce l-a împins pe artistul uman sau nonuman să sculpteze astfel de statui?”.

Nu se poate răspunde cu exactitate la această întrebare, dar este cert că fiinţele înfăţişează o rasă extraterestră. Conform ufologilor poate fi vorba despre celebrii reptilieni sau chiar despre micii gri. Interesant este faptul că se vehiculează ideea că această specie extraterestră ar fi venit din constelaţia Draco şi şi-ar fi dus existenţa pe insula Temehea Tohua pentru o perioadă lungă de timp.

Temehea_Tohua

Nu se ştie ce s-a petrecut, dar într-o bună zi din trecutul îndepărtat, extratereştrii au părăsit insula şi nu s-au mai întors niciodată.Temehea_Tohua

Aceste statui au rămas dovada vie că în trecut speciile extraterestre s-au implicat în dezvoltarea anumitor civilizaţii de pe Terra.

Loading...loading...
S-ar putea să-ți mai placă și