The news is by your side.

Edgar Cayce: înainte de trecerea în Era Vărsătorului o să fie descoperită camera arhivelor de sub Sfinx

0

De-a lungul timpului eu existat fel de fel de speculaţii cu privire la identitatea platoului de la Gizeh. Acestea s-au amplificat în anul 2002, când nu se cunoştea pentru ce motiv, autorităţile egiptene au luat o hotărâre surprinzătoare, să construiască un zid imens în jurul edificiilor de la Gizeh, mai precis piramidele şi Sfinxul.

Zidul fără explicaţie a fost consolidat cu bare metalice de 10 cm, având o înălţime care oscilează în funcţie de zonă. În anumite locuri se ridică până la 7 metri înălţime iar în celelalte la doar 4 metri.

Zidul înconjoară o zonă precisă de aproximativ 8 kilometri pătraţi. Autorităţile locale, când au început construcţia zidului de beton, au declarat că în acest fel încearcă protejarea zonei de terorişti. Aceasta explicaţie este greu de digerat şi nimeni nu a crezut-o.

De fapt întreaga isterie a început în anul 2001, când o cameră secretă a fost descoperită chiar la baza Sfinxului. Încă de pe atunci CIA a început să pună presiune de autorităţile egiptene ca săprotejeze” zona de ochii curioşilor. Un medium cunoscut a făcut o prezicere bizare în anul 2000 prin care susţinea că în Egipt se va descoperi un craniu de cristal care va releva lumii cunoştinţe demult pierdute. Nu se ştie cu exactitate ceea ce s-a descoperit în camera secretă, dar cu siguranţă că ceea ce se petrece acolo este ţinut secret.

Sfinxul, de-a lungul timpului, a ridicat diverse semne de întrebare cu privire la vârsta să. Unii specialişti susţin că ar fi fost construit acum 10.5000 de ani, în perioada când Soarele răsărea din constelaţia Leului. Sfinxul iniţial a fost un leu dar mai târziu a suferit modificări drastice, din cauza unui faraon care şi-a sorit să semene cu el.

În 1933, Edgar Cayce („The Mysteries of Atlantis Revisited”) a avut o viziune de medium a site-ului de la Gizeh. Potrivit lui, în apropierea Sfinxul, se găsea o cameră de arhivă secretă care conţinea întreaga istorie a omenirii. El a adăugat că o colonie scăpată din Atlantida, a constituit în Egipt bazele unei noi civilizaţii, cu ajutorul alteia venită din Orion.

„În ţara Egiptului, într-un loc în care se intră de la laba dreapta a Sfinxului se găseşte camera arhivelor umanităţii. Aceste arhive sunt de la începutul momentul în care spiritul a luat formă şi a început să coboare pe acest pământ.

Acestea includ istoria tuturor naţiunilor de pe pământ, povestea distrugerii finale a Atlantidei, şi istoria construcţiei piramidei de iniţiere, cu nume de persoane, locuri, cu datele şi orele când aceste arhive vor fi deschise din nou …

Sfinx_full Edgar Cayce: înainte de trecerea în Era Vărsătorului o să fie descoperită camera arhivelor de sub Sfinx

Căci, înainte de schimbarea epocii („înainte de schimbarea epocii” = înainte de trecerea la Era Vărsătorului), adevărul va fi revelat.

Veţi găsi aceste documente. Dar nu putem intra în camerele subterane, pornind de la laba dreapta a Sfinxului, decât atunci când timpul va ajunge la capăt şi când schimbările se vor realiza în această fază a existenţei umane.” scria Edgar Cayce în anul 1933.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și