Misterul pinilor incovoiati din Polonia. De ce arata acesti copaci asa?

Misterul pinilor incovoiati din Polonia. De ce arata acesti copaci asa?

Misterele se afla în jurul nostru la tot pasul, ele sunt parte din realitatea imediat apropiată pe care o trăim în fiecare zi. Uneori le ignorăm, fie din lipsă de timp sau diverse alte motive.

Există în Polonia, o pădure, poate aşa cum doar în poveştile copilăriei mai auzeam, cu peste 400 de pini, care cresc într-un mod ciudat, având o înclinare de 90 de grade la bază. Ei sunt îndreptaţi spre nord şi poartă denumirea dePădurea Încovoiată”.

Nu se cunoaşte cauza pentru care aceşti pini se dezvoltă diferit faţă de cei normali, însă, există voci care susţin că intervenţia umană i-a făcut să fie diferiţi de ceilalţi copaci. Au fost plantaţi în jurul anul 1930, iar timp de 10 ani au crescut drept, apoi dintr-o dată au început să se curbeze spre nord.

Diverse cercetări au avut loc în Pădurea Încovoiată, dar nimeni nu a reuşit să dea o explicaţie clară pentru ceea ce se întâmplă acolo. Probabil că misterul pinilor încovoiat nu se va desluşi niciodată, dar cu toate acestea acest fenomen este unic în întreaga lume.

loading...

Related posts