Mistere

Misterul OZN-ului lui Tesla. Aparatul de zbor cu tehnologie extraterestră?

Unul dintre cei mai mari inventatori ai omenirii a fost Nikola Tesla. La începutul secolului trecut, omul de știință a depus o cerere prin care să breveteze un obiect spațial, care seamănă extrem de bine cu celebrele OZN-uri.

La vremea respectivă, farfuria lui Tesla a făcut vâlvă în cercurile științifice. Au existat numeroși martori care au avut șansa să urce la bordul farfuriei zburătoare. S-au scris numeroase articole cu privire la această impresionantă invenție și la modul prin care obiectul spațial putea să dezvolte viteze impresionante.

La prima vedere, sistemul era unul simplu. Un condensator discoidal suficient de mare permitea aparatului să decoleze vertical, iar numeroși conductori se aflau la controlul direcției de zbor. De asemenea, Tesla a adăugat aparatului un sistem de stabilizare giroscopic, cât și o unitate de control electrică.

Numeroși au fost cei care l-au considerat pe Tesla un om care a fost în viitor pentru că OZN-ul sau era dotat cu ecrane plate și camere de filmat pentru a acoperi unghiurile moarte ale pilotului. Interesant este faptul că aceste dotări erau utilizate la începutul anilor 1900, atunci când tehnologia de pe Terra se afla într-un stadiu incipient al dezvoltării sale.

Cel mai impresionant fapt este că nava lui Tesla se alimenta cu „energie liberă”, fiind capabilă să meargă neîntrerupt pentru ani de zile.

Tesla UFO - Misterul OZN-ului lui Tesla. Aparatul de zbor cu tehnologie extraterestră?

Bineînțeles că nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu acest aparat de zbor impresionant. Probabil că tehnologia a fost preluată de agențiile speciale din SUA și trecută sub marca „top secret”. întrebarea la care nu putem însă să răspundem este: de unde a preluat Tesla această tehnologie pentru că este foarte greu de crezut că a inventat-o pur și simplu?

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top