X-Files

Misterul OZN-ului descoperit din intamplare in Suffolk

Timp de 30 de ani, John Burroughs, angajat al Forțelor Aeriene Americane, s-a judecat cu instituția la care a lucrat, pentru că el susține că a fost radiat, în timp ce se afla la locul unui accident al unui OZN, în Suffolk, Anglia. Incidentul s-a petrecut în decembrie 1980, într-o pădure. Burroughs împreună cu colegii săi, militari, s-au deplasat în pădure, unde fusese văzut un OZN. Echipa s-a apropiat de OZN, preț de câteva minute, timp în care o lumină puternică s-a produs.

OZN-ul s-a ridicat și echipa a investigat urmele lăsate de acesta. La scurt timp, starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit, iar medicii i-au pus un diagnostic foarte grav. Fusese radiat și organismul său începuse să dea semne de slăbiciune, slăbise foarte mult, îi cădea părul și avea mari probleme cu dantura. După un timp, a suferit o intervenție și la inimă.

Anglia a recunoscut că în zona unde se află pădurea, nivelul radiațiilor este foarte ridicat. Ziarul The Mirror descrie cum timp de 30 de ani, Burroughs s-a luptat să-și câștige dreptatea și a reușit. Guvernul englez trebuie să-i plătească costurile tratamentelor și al operației, pe o perioadă de 30 de ani. Nu este o noutate pentru cercetători că OZN -urile produc radiații. În anul 1952, după ce un OZN a fost văzut într-o zonă din SUA, o echipă de specialiști s-a deplasat la fața locului, unde aparatele au înregistrat un grad crescut de radiații.

A fost pentru prima oară când specialiștii au constatat acest lucru. Ulterior, măsurătorile efectuate în astfel de incidente au demonstrat același lucru, mai mult, s-a observat că și vegetația din zonele respective, prezenta modificări.  În anul 1960, cercetătorii au făcut un experiment inedit. Într-o cabană părăsită de pe un munte din SUA, au amplasat aparatură care măsoară nivelul radiațiilor. Timp de trei luni aparatura a măsurat nivelul radiațiilor din zonă.

Specialiștii au coroborat imaginile radar, care prezentau când a fost observat un OZN în acea zonă cu creșterile anormale de radiații. În momentul trecerii unui OZN, radiațiile creșteau de 100 de ori, față de nivelul normal.
Concluzia a fost că OZN-urile produc radiații. Un alt caz este cel al unei persoane originare din Texas. Se întorcea acasă împreună cu doi prieteni. Toți trei se aflau într-un autoturism. La câțiva zeci de metri de mașină, văd cum o lumină puternică se îndreaptă către sol. Opresc mașina și numai o persoană coboară din mașină. Se apropie de lumină pentru a o observa mai bine. Lumina se ridică și dispare.

La întoarcerea în automobil, observă că este arsă pe corp. Merge de urgență la spital pentru rănile pe care le avea. După câteva zile se simțea tot mai rău. Dureri de cap, vomitat, stări de amețeală. Diagnosticul a fost cancer. Victima a dat în judecată statul american, dar a pierdut procesul.

loading...

ozn - Misterul OZN-ului descoperit din intamplare in Suffolk

Un alt caz, pe care vi-l prezint este cel al unei nave de luptă americane. Nava se afla în largul oceanului Atlantic. În una din nopți au fost observate pe cer mai multe lumini care au staționat mai multe minute, deasupra navei. Militarii au raportat la întoarcere, că în tot acel timp, cât au staționat luminile deasupra navei, aparatura radar nu a mai funcționat și a scos un zgomot infernal. După ce luminile au dispărut, radarul a început să funcționeze. Specialiștii spun că radiațiile gamma emise de OZN-uri au perturbat funcționarea radarului.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top