Misterul omului, nici după 20.000 de ani nu s-a adaptat vieţii pe Terra

Pentru prima dată, termenul de Big Bang a fost utilizat de fizicianul Fred Hoyle. După el, termenul a fost preluat de către toți oamenii de știință, semnificând punctul zero al facerii lumii. Big Bangul este asociat unei colosale explozii, în urma căreia Universul s-a dilatat și a produs o creștere surdă. S-au format protonii și neutronii, antimateria, apare hidrogenul și planeta s-a format.

Specialiștii susțin că au trebuit 400000 de ani ca să se producă acest fenomen. Soarele a apărut acum 4,5 miliarde de ani. Rezultă că planeta noastră este mult mai tânără și că nu am fost noi primii care ne-am bucurat de de binefacerile lui. Începe extraordinara aventură în care se formează flora, fauna și noi, oamenii.

Big Bangul rămâne un fenomen misterios și pentru cercetătorii de astăzi. Adam și Eva sunt proprii pentru trei religii, numite monoteiste, respectiv, iudaismul, creștinismul și islamul. După ce a creat Universul, oceanul, plantele, animalele, Dumnezeu, în a șasea zi l-a creat pe Adam și apoi pe Eva. Apare primul cuplu uman, într-o grădină paradisiacă.

Charles Robert Darwin a fost un biolog care a susținut că plantele și animalele, pentru a supraviețui și evolua, nu au avut de ales decât să se adapteze. Darwin a susținut în teoriile sale, că la început a fost bacteria. Datorită unor mutații cauzate de schimbările climatice, ea s-a transformat în algă. Alga s-a transformat în ciupercă terestră, meduză, moluscă, crustacee și așa mai departe.

În secolul al XIX-lea se naște un scandal mare între biserică și teoria lui Darwin. Biserica îl acuză pe Darwin că a încălcat scrierile sfinte și totodată, rolul pe care Dumnezeu l-a avut în facerea lumii și implicit a oamenilor. În 1987, teoria lui Darwin a fost retrasă din manualele de biologie, considerându-se că nu este reală. Newton considera că atât Pământul cât și Universul sunt mereu aceleași. Pe Pământ aceleași specii, în Univers aceleași astre. Nimic nu se schimbă, totul este așa cum l-a creat Dumnezeu.
Oamenii de știință s-au împărțit în mai multe tabere. Unii l-au susținut în continuare pe Darwin și teoriile lui, alții au venit cu teorii noi.

Loading...

Dacă lumea nu a fost creată de Dumnezeu și teoriile lui Darwin nu mai erau de actualitate, atunci cum s-a format omul? La început, teoria conform cărei am fost transferați pe această planetă, nu a avut mulți adepți. Era considerată o teorie fantezistă. Einstein, marele fizician, susține această teorie, în ciuda tuturor criticilor vremii. Ellis Silver este primul om de știință care aduce argumente în acest sens.
El susține că omul nu este adaptat nici astăzi, vieții pe Pământ și dă ca exemplu durerile de spate pe care le avem, dat fiind faptul că nu suntem adaptați la gravitația de pe Pământ. Nașterea, susține cercetătorul, este o traumă și pentru mamă și pentru făt. Pielea noastră nu este adaptată la climă, și în plus avem 233 de gene în plus față de alte specii.

evolutia omului

Silver susține că am fost transportați pe Pământ, acum 200000 de ani. Nu suntem adaptați nici acum la condițiile pe pe Pământ, susține el. Oamenii sunt o specie violentă și este posibil ca ei să fie aduși pe Pământ, până când vor învăța să fie civilizați în Univers. Rasa umană nu a evoluat pe cale naturală. În timp ce animalele sunt adaptate la viața terestră, noi, oamenii, continuăm să avem probleme de adaptare.
Extratereștrii monitorizează atent acest experiment, prin vizitele pe care ni le fac, prin testele pe care le fac în continuare. Pentru extratereștrii nu sunt importante animalele sau fauna, ci oamenii. Oare de ce?loading...
S-ar putea să-ți mai placă și