The news is by your side.

Misterul oamenilor umbrelor! Oamenii care apar înaintea unui dezastru

0

Unul dintre cele mai bizare fenomene paranormale, raportate de foarte mulți oameni, este cel al oamenilor umbrelor. Au fost numiți așa pentru că nu pot fi definiți fizic, dar cu toate acestea au formă umană și poartă chiar un soi de haine. La prima vedere, oamenii umbrelor par să fie fantome, dar după cum știm fantomele sunt spiritele celor decedați care adoptă comportamentul uman.

Cei care au raportat că au văzut astfel de oameni susțin că nu este vorba de nicio entitate energetică și că aceștia sunt precum niște umbre, de diferite forme, cu mișcări similare cu cele ale oamenilor și chiar dacă nu dețin un corp fizic se pot observa detalii precum hainele, părul sau chiar gesturi comune.

Mișcările lor au fost raportate ca fiind bruște și incoerente, dar uneori percepute și cu încetinitorul. Îmbrăcămintea lor este întotdeauna de culoare neagră, o mantie care acoperă corpul, o pălărie imensă pe cap și uneori chiar și o mască pe chip. Ochii oamenilor umbrelor sunt de culoare roșie.

Întâlnirile cu oamenii umbrelor sunt întotdeauna însoțite de un sentiment de frică exacerbată și poate că din această cauză ei au fost asociați drept fiind ființe malefice.

Aceste entități misterioase au fost raportate fiind foarte curioase, de cele mai multe ori au fost văzute jucându-se cu pisicile sau cu câinii, sau chiar căutând prin diverse locuri ale casei. În momentul în care se simt deconspirați, oamenii umbrelor dispar brusc prin zid ca și cum s-ar evapora.

În cele mai multe cazuri, aceşti oameni ciudați apar noaptea, chiar înainte că starea de veghe să se declanșeze. Întâlnirea se produce într-o stare completă de paralizie, care dispare în momentul în care entitatea din umbră se hotărăște să plece.

Din dorința de a explica acest fenomen paranormal, cercetătorii au emis mai multe ipoteze cu privire la oamenii umbrelor. S-a stabilit că vederea periferică joacă un rol important în detectarea acestor personaje, vedere care ocupă locul din creier ce are rolul de a distinge modelele familiare.

Pornind de la această explicație, cercetătorii sunt de părere că acești oameni  pot fi niște expuneri ale creierului în realitate. Această teorie nu este pe deplin sustenabilă în condițiile în care atunci când se produce întâlnirea corpul uman intră într-o stare de paralizie completă.

oamenilor-volatilizați Misterul oamenilor umbrelor! Oamenii care apar înaintea unui dezastru

O altă variantă susține că oamenii umbrelor sunt ființe interdimensionale, care din diferite motive ajung să treacă și prin realitatea noastră, iar lipsa corpului fizic se explică astfel.

Este dificil pentru ca un asemenea fenomen paranormal să fie explicat, dar cu toate acestea oamenii umbrelor sunt reali și sunt văzuți din ce în ce mai des.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și