Mistere

Misterul medalionul egiptean în care apare un OZN și un extraterestru

Un medalion ciudat, cu o vechime de 13.000 de ani, descoperit într-o piramidă, leagă civilizația antică egipteană de o specie extraterestră. 

Un arheolog britanic a descoperit cu mulți ani în urmă, într-o piramidă Egipteană, un medalion misterios. Aceasta a fost supus analizelor de laborator și s-a stabilit că are o vechime de peste 13.000 de ani.

Se speculează faptul că medalionul în cauză a fost purtat de faraonul Akhenaton, dar cele mai interesante lucruri sunt gravurile de pe el. Arheologii sugerează că este vorba despre o hartă codată a galaxiei noastre, în care apare și Terra. În centrul ei apar o femeie și un bărbat. Deasupra lor Soarele care luminează puternic. Aceștia sunt conducătorii, cel mai probabil faraonul și soția sa.

În partea de jos este înfățișat poporul, care desfășoară diverse activități. Cea mai interesantă parte a medalionului este cea de sus. Acolo, chiar deasupra Terrei, se poate observa o farfurie zburătoare, iar deasupra ei conducătorul suprem, o ființă cu ochii mari și capul alungit. În spatele ființei extraterestre se află o sursă impresionantă de lumină, care semnifică inteligența sau cunoașterea absolută.

Nu s-a putut stabili cine a fabricat acest medalion în urmă cu 13.000 de ani, dar este limpede că reflectă o ierarhie. Oamenii de rând în partea de jos, apoi conducătorii planetei în vremea respectivă și mai apoi creatorul și cunoașterea absolută.

Istoria Egiptului antic este învăluită în numeroase perioade misterioase. Textele antice susțin că egiptenii au stabilit contactul cu extratereștrii, care i-au ajutat în dezvoltarea socială și tehnologică. Una dintre aceste perioade este numită de egiptologi „Amarna”, și a fost momentul în care artele și științele au înflorit brusc.

loading...

Nu se poate spune cu exactitate ceea ce s-a petrecut în acea perioadă în Egipt, dar este cert faptul că misterul o învălui într-o negură deasă. Se speculează că atunci s-a realizat contactul și atunci civilizația egipteană a realizat saltul evolutiv. Mai mult de atât, în acea perioadă faraon a fost Akhenaton, un personaj misterios și controversat.

medalion - Misterul medalionul egiptean în care apare un OZN și un extraterestru

Tot în acel moment s-a născut obsesia bolnăvicioasă a egiptenilor antici pentru Sirius, care în hieroglife este menționat ca Sa-Ptah, adică locul de naștere a lui Ptah. Trebuie menționat faptu că Ptah nu este nimeni altul decât zeul creației în mitologia Memphite.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top