Descopera

Misterul lui THOMAS MERRYLIN: Speciile dispărute de pe Terra

În anul 2006, autoritățile londoneze au dispus demolarea casei care a aparținut lordului Thomas Theodore MERRYLIN. Muncitorii care lucrau la demolarea clădirii au făcut o descoperire incredibilă.

Bine ascunse în pereți și în subsolul clădirii, aceștia au găsit nu mai puțin de 5000 de cutii din lemn, sigilate. Conținutul cutiilor avea să șocheze întreaga lume și să stârnească dezbateri aprinse.

Thomas MERRYLIN s-a născut în anul 1782, într-o familie de aristocrați. Mama sa a murit în urma unor complicații la naștere. Tatăl său, general în armată, a fost un părinte mai mult absent. Tânărul Thomas a fost crescut de părintele Edward.

La vârsta de 16 ani, tânărul Thomas a primit șansa vieții lui. Tatăl său s-a retras din armată și a început să se ocupe de crypto-antropologie. Dorind să repare relația cu fiul său, fostul general i-a propus lui Thomas să-l însoțească în călătoriile pe care le plănuise.

Cei doi au străbătut lumea mai bine de 20 de ani în căutarea de specii rare, creaturi din mituri și legende, obiecte nemaivăzute și artefacte uitate.

După moartea tatălui său, Thomas s-a retras din viața cotidiană și s-a refugiat în studiu. A obținut titlul de profesor în antropologie.

O calitate stranie a profesorului MERRYLIN era cea a aparenței sale tinerești. Chiar și după vârsta de 80 de ani, acesta arăta ca un bărbat de 40 de ani. Acest lucru nu a făcut decât să-i aducă probleme. A fost acuzat de vrăjitorie și folosirea artelor întunecate pentru a-și prelungi în mod artificial viața.

Straniile creaturi din colecția lui MERRYLIN au fost considerate blasfemiatoare, imorale, nenaturale. Dezamăgit de reacția negativă a oamenilor, MERRYLIN s-a retras din viața cotidiană, până în anul 1942, când reapare în mod misterios.

În primăvara anului 1942, un bărbat misterios s-a prezentat ca fiind MERRYLIN și a dorit să doneze conacul său, unui orfelinat. Bărbatul a avut două condiții. Subsolul trebuia să rămână sigilat iar casa nu putea fi scoasă la vânzare.

Directorul a fost de acord cu aceste condiții și a preluat conacul. În anul 2006, clădirea a fost vândută unui dezvoltator imobiliar care a hotărât să o demoleze. Surpriza a fost una de proporții. Au fost descoperite peste 5000 de cutii care aveau să oripileze și fascineze, în același timp.

În cutii s-au găsit creaturi care nu existaseră decât în povești. Ne referim la Homo Vampirus, Draco Alatus, Homo Lupus.

MERRYLIN - Misterul lui THOMAS MERRYLIN: Speciile dispărute de pe Terra

Ulterior, s-a determinat că acestea au precedat civilizația umană. Au mai fost descoperite cărți despre o specie numită cei vechi, câteva referiri la Alabastru, o hartă a orașului Thenis și multe alte comori inestimabile.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top