Misterul din spatele scheletelor gigantice din SUA! Ființe de 7 metri, cu 6 degete și două rânduri de dinți

Misterul din spatele scheletelor gigantice din SUA! Ființe de 7 metri, cu 6 degete și două rânduri de dinți

Pe teritoriul Statelor Unite ale Americii s-au descoperit numeroase cranii gigantice. Acestea au fost prezentate opiniei publice, atunci când au fost descoperite, adică la începutul secolului trecut, după care au dispărut, ca și când nu au existat niciodată.

”Acești oameni gigantici aveau două perechi de dinți și 6 degete la fiecare mână. Dinții din partea din față a maxilarului sunt molari obișnuiți. Craniile sunt foarte mari și alungite, ceea ce indică o durată de viață mult mai mare decât a omului obișnuit. ”

Așa începea un articol prezentat în New York Times în ziua de 4 mai 1912, când jurnaliștii americani prezentau cu lux de amănunte o descoperire senzațională. Era vorba despre descoperirea a mai multe schelete gigantice, care i-au făcut pe arheologi să ridice din umeri atunci când le-au analizat.

Săpăturile arheologice de lângă Lacul Delavan din Wisconsin au scos la iveală schelete de dimensiuni extraordinare. Acestea au aparținut unor ființe extrem de mari, care probabil, erau giganții din legendele antice. Să ne aducem aminte că fiecare popor sau fiecare cultură deține numeroase legende despre giganți.

Până și Biblia le menționează prezența pe Terra și ridică numeroase semne de întrebare despre originea, viața și dispariția lor. Dacă ființe gigantice, de peste 7 metri înălțime au dispărut într-o clipită, atunci noi, oamenii obișnuiți, ce șanse avem în fața unei amenințări necunoscute?

Secrete ascunse intenționat

În 1891, cercetătorii de la Fundația Smithsonian un schelet uriaș găsite în săpăturile de morminte piramidale în zona Madison, Wisconsin. Cărțile din acea vreme menționează descoperirea mai multor schelete gigantice.

Loading...

Acestea au fost fotografiate și prezentate publicului, dar imediat după aceea s-au făcut dispărute, ca și cum nu ar fi existat niciodată.

Acesta este motivul principal, pentru care există voci că ceva se ascunde în mod intenționat. Dar ce? Știm cu toții că giganții au existat, dar nu putem înțelege motivul pentru care dovezile au dispărut?

Ce poate fi atât de înspăimântător în aceste descoperiri? Este posibil ca manipularea să atingă gradul de paranoia și din acest motiv astfel de descoperiri să fie ținute departe de ochii opiniei publice?

Este extrem de greu de răspuns la aceste întrebări în condițiile în care nu cunoaștem mai nimic despre aceste civilizații antice. Însă, cel mai interesant aspecte este că osemintele giganților au fost descoperite în apropierea unor piramide.

Oare să existe o legătură între piramide și giganți? Cărțile de istorie ne informează că piramidele au fost construite de oameni. Singura întrebare legitimă este de care oameni? Cei înalți sau cei obișnuiți?

loading...

Related posts