Misterul din Muntele Penna: Mesajele extraterestre din pădure?

Peste 50 de stejari smulși din rădăcină și aranjaţi în forma de cerc au fost descoperiți într-o pădure de pe Muntele Penna, Italia. Fenomenul este unul ciudat și inexplicabil în condițiile în care copacii sunt de dimensiuni extrem de mari.

Ciudăţenia a fost raportată de un grup de turiști care se afla într-o excursie pe Muntele Penna. Stejarii, de dimensiuni extrem de mari, au fost smulși din pământ cu tot cu rădăcini, după care au fost aranjaţi sub forma unui cerc.

Autoritățile locale au demarat o anchetă pentru rezolvarea misterului, dar se pare că răspunsurile întârzie să apară. Stejarii, de peste 20 de metri lungime și cântărind mai multe tone, sunt imposibil de smuls din pământ cu tehnologia actuală și cu atât mai mult de aranjat sub în formă perfect rotundă. Nimeni nu poate spune cu exactitate ceea ce s-a petrecut pe Muntele Penna și nici motivul pentru care cineva ar fi putut realiza o asemenea faptă.

Fenomenul nu este unul străin autorităților italiene pentru că în urmă cu 8 ani, pe Muntele Amiata s-a petrecut ceva asemănător. Atunci au fost descoperiți mai mulți fagi dezrădăcinați, care fuseseră amplasați într-un mod aparent aleatoriu. Nici atunci, ca și acum, nu s-au putut descoperii indicii despre cei care au realizat acest lucru și nici metoda de operare.

O echipă de specialiști italieni, sub comanda lui Fabrizio Aumento, în urma unor analize amănunțite a ajuns la concluzia că este nevoie de o masă energetică impresionantă exercitată asupra copacilor pentru a fi smulși pur și simplu din pământ. Mai mult de atât, au fost raportate numeroase apariții ale unor nave spațiale neidentificate în zona respectivă, chiar cu câteva zile înainte ca descoperirea să fie realizată.

Loading...

pomi

Chiar dacă nu s-a recunoscut oficial, este posibil să existe o legătură între OZN-uri și smulgerea copacilor. Există și posibilitatea ca aceștia să nu fi fost aranjaţi la întâmplare, ci sub forma unor mesaje pe care deocamdată nimeni nu le poate înțelege.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și