Misterul clopotului vechi de 300 milioane de ani

La mijlocul secolului trecut, un băiat, în vârstă de numai câțiva ani, a descoperit în spatele casei sale o bucată de cărbune care conținea un clopot vechi de peste 300 de milioane de ani vechime.

La începutul anului 1944, Newton Anderson, un băiețel de numai 10 ani din Upshur County, Viginia de Vest, a descoperit o bucată de cărbune în spatele casei sale. Pentru că nu știa despre ce este vorba, Newton a luat bucata de cărbune și i-a dus-o tatălui său. Bărbatul a observat că o bucată de metal și din această cauză a spart cărbunele și a descoperit un clopot.

Impresionat de obiectul în cauză, bărbatul a dus obiectul la un laborator spre a fi determinată vârsta cât și originea sa. Specialiștii au constatat cu stupoare că obiectul are o vechime de peste 300 de milioane de ani. Din cauza vârstei înaintate clopotul nu a putut fi atribuit niciunei civilizații, pentru că după cum bine ne indică istoria, niciun om nu exista în acea vreme pe Terra. Și atunci cui a aparținut clopotul în cauză?

Cercetătorii din cadrul Institutului de Cercetare din cadrul Universității Oklahoma sunt de părere că structura clopotului este una ciudată și interesantă. Compoziția metalelor din care este realizat clopotul este ne mai întâlnită. Printre cele mai importante materiale folosite sunt: seleniu, arsenic, cupru, zinc și iod. Acest melanj este straniu și conform spuselor specialiștilor este clar că a fost efectuat de mâna unei civilizații extrem de avansate.

Un alt fapt interesant este demonul din vârful clopotului. În 1992, s-a realizat o emisiune televizată, Secretele antice ale Bibliei și mai mulți specialiști au fost contactați pentru a-și expune părerea cu privire la anticul obiect. Cei mai mulți au confirmat că este vorba despre un demon care este înfățișat pe mânerul clopotului. Acest personaj își ține mâinile împreunate de parcă ar vrea să se roage sau să mediteze.

Loading...

Misterul clopotului vechi de 300 milioane de ani

Informaţii suplimentare nu au mai fost oferite cu privire la misteriosul obiect. Momentan se regăsește în cadrul Muzeului Creation Evidence din Texas, unde poate fi admirat în toată splendoare sa.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și