Descopera

Misterul civilizaţiei dispărute. Contactul mayaşilor cu extratereştri şi migrarea într-o dimensiune paralelă

Astăzi singurii descendenți originari ai civilizației Maya sunt Lancandonii. Timp de 250 de ani ei au trăit în junglă, în Chiapas, Mexic. În acest moment ei sunt în număr de 400 de persoane. Respectă cu strictețe vechile ritualuri mayașe. Pe durata unor ceremonii religioase, ei își pictează corpul cu o substanță roșie, obținută dintr-o plantă care se numește orellana, care îi ajută, susțin ei, să cheme spiritele celor sacrificați.

Culoarea roșie exprimă sângele care îi ajută să intre în legătură cu supranaturalul. Este binecunoscută credința lor în ceea ce privește sfârșitul lumii. În concepția lor au existat 5 ere cosmice. Este vorba despre era focului, a apei, a aerului, a pământului și a aurului.

Fiecărei ere i-a corespuns o mare civilizație care a dispărut în mod tragic, într-un mare cataclism, din cauza faptului că Pământul își schimbă axa. După ei, noi ne aflăm în era aurului. În ceea ce privește Atlantida, ei susțin că aceasta a dispărut în era apei, la momentul când Pământul și-a schimbat axa. Marco de Nunzio susține în scrierile sale că o parte din populația din Atlantida, care a reușit să se salveze, ar fi colonizat America. Așa s-ar explica incredibila dezvoltare a continentului american.

Este straniu faptul că mayașii care nu aveau mulți ani de civilizație, au ajuns să să construiască edificii care sunt surprinzătoare pentru acea epocă. La fel stau lucrurile cu toate popoarele precolumbiene. Se pune întrebarea dacă operele din Insula Paștelui nu au același autor. Mayașii aveau cunoștințe superioare. Ei cunoșteau faptul că forma lucrurilor influențează energia, știau că între oameni circulă unde electromagnetice.

Tot ei susțineau că vedem realitatea materială pentru că o privim material. Misterul rămâne. Nu se știe de unde au venit și unde au dispărut. Sunt cercetători care afirmă faptul că ei au trecut într-un alt univers, într-o altă dimensiuni.
Textele lăsate de mayași pe plăcuțe de aur au dispărut pentru că acestea au fost furate de spanioli, astfel dispărând informații deosebite despre această civilizație.

Trebuie să precizăm faptul că această civilizație a dispărut în anul 900 e.n., cu mult înaintea venirii conchistadorilor.
În cronicile din acea vreme nu sunt consemnate războaie foarte mari, molimă sau cataclisme. Cercetătorul Jaques Berger susține faptul că mayașii au descoperit pasaje prin care au trecut într-o altă dimensiune.

loading...

Cele mai uimitoare informații ale acestei civilizații au fost cele legate de matematică și astronomie. În calculele matematice pe care le-au făcut, mayașii au demonstrat că în anul 3113 î.e.n., a avut loc o inversare de poli pe planeta Venus, carea dus la producerea unei mari cantități de dioxid de carbon, care a dus la reflectarea razelor solare. Acest fenomen a făcut ca planeta Venus, începând cu acel moment, să fie observată de pe Pământ.

Mayașii foloseau funcții exponențiale și tot ei au reușit să stabilească cu exactitate câte zile are un an calendaristic.
Un alt lucru interesant este faptul că au reușit anul venusian care are 584 de zile terestre. Au reușit să stabilească cu exactitate mișcările și eclipsele de pe planeta Venus.

extraterestri - Misterul civilizaţiei dispărute. Contactul mayaşilor cu extratereştri şi migrarea într-o dimensiune paralelă

Prin calcule complexe au reușit să stabilească faptul că o dată la 26000, se schimbă axa de rotație a Pământului.
Acum 80 de ani, o echipă de cercetători a descoperit într-o piramidă mayașă artefacte și codice care ar putea face lumină în ceea ce privește apariția și dispariția acestei civilizații.

Acest dosar a fost desecretizat anul acesta și aceste descoperiri fac legătura cu o altă civilizație, superioară ca dezvoltare, care a intervenit în societatea mayașă. În una dintre aceste imagini este prezentat Soarele, cu un pătrat negru pe suprafața lui, din care iese o navă spațială. De curând, specialiștii de la NASA au descoperit pe suprafața Soarelui o pată neagră, care deocamdată nu se știe ce reprezintă.

În cultura mayașă era credința că Soarele este o poartă stelară prin care OZN-urile călătoresc spre alte galaxii.
O altă imagine interesantă este cea care reprezintă Polul Nord al Pământului, unde sunt niște figuri umanoide, îmbrăcate în costume de astronauți și care coboară din OZN-uri. Să fie adevărată și teoria prin care Polul Nord este o gaură de vierme, care ne duce spre altă dimensiune?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top