Misterul Atlantidei dezvaluit de Edgar Cayce

Unul dintre cele mai misterioase continente care au existat pe Terra este cel al Atlantidei.

De-a lungul timpului s-au țesut diferite legende sau chiar teorii cu privire la locuitorii acestui continent, cât și cu privire la tehnologia controlată în acele vremuri.

Cert este că Atlantida, indiferent de speculațiile inițiate de-a lungul timpului, a fost un continent impresionant, care din diverse motive s-a scufundat. Explicații au tot fost căutate, dar niciodată, nimeni, nu a reușit să scoată la suprafață adevărul despre Atlantida.

Unul dintre cei mai impresionați oameni ai secolului trecut, Edgar Cayce, în urma comunicărilor extrasenzoriale, a reușit să ofere detalii importante despre ceea ce însemna viața pe cel mai misterios continent de pe Terra.

În conformitate cu cele spuse de Edgar Cayce, Atlantida a fost un continent foarte vast, pe care oamenii au început să trăiască în urmă cu 70.000 de ani. În acea vreme corpurile umane erau mai mult precum niște forme proiectate de gândurile creierului, fapt pentru care oamenii erau foarte diferiți față de cei din prezent. Nu a existat separarea sexuală, ceea ce înseamnă că oamenii erau hermafrodiți și abia atunci când a apărut Adam s-a produs marea separare a celor două sexe.

Loading...

În acea perioada, nu se lucra pentru a avea din ce trăi, ca astăzi. Unii atlanţi erau serviţi de nişte roboţi semi-umani sau semi-animali, creaturi de genul sclavilor care aparţineau unor indivizi sau unor grupuri.

Aceşti roboți erau atât de avansați încât puteau să-și servească stăpânii în orice problemă. De asemenea, Cayce a mai susținut și faptul că acești roboți, care odată cu evoluția semănau din ce în ce mai mult cu oamenii, se împărţeau în două categorii, unii supuşi forțelor binelui și ceilalți răului. Confruntarea acestor două forțe a făcut ca Atlantida să dispară în cele din urmă.

Lecturile lui Cayce mai descriu o societate Atlantă foarte avansată din punct de vedere tehnologic, dar nesăbuită. Energiile descoperite şi folosite în acea perioadă, cele ale razelor solare amplificate de cristale, ale gazelor, cele electrice, energia aburului, cele care provoacă radiaţii, materialele explozive inventate încă din acea perioadă erau întrebuinţate de către cei Răi în scopuri distructive.

În urma confruntării celor două forțe întreg continentul a avut de suferit. Mai multe cataclisme au spart insula în mai multe insule mai mici.

Se întâmpla în urma cu 50.000 de ani și era doar primul pas în dispariția unei civilizații impresionante. După alți 20.000 de ani s-au mai scufundat alte două insule, iar după 10.000 de ani Atlantida devenise istorie.

Aceasta este versiunea pe care Edgar Cayce a expus-o despre ceea ce s-a petrecut în Atlantida. Aceasta poveste este una impresionantă și chiar dacă pare incredibilă, faptele expuse de Cayce sunt în concordanță cu ceea ce a scris Platon înCritias” şiTimeu”.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și