Mistere

Misterul artefactelor extraterestre descoperite în diferite locuri de pe Terra

În anul 2004, Robert Ridge a descoperit pe proprietatea sa din Roswell, New Mexico, o bucată de piatră pe care era un desen ciudat. Ridge și-a dat seama că piatra ar putea să aibă legătură cu celebrul incident de la Roswell în care s-a prăbușit un OZN. Piatra era confecționată industrial, conturul său era finisat cu o precizie deosebită.

Testele care au fost realizate nu au putut determina originea pietrei. Dacă piatra este de origine extraterestră ea se afla în interiorul OZN-ului care s-a prăbușit la Roswell, în anul 1947. Ceea ce este și mai misterios este gravura de pe piatră care pare a fi un simbol. Piatra are proprietăți magnetice deosebite.

Lucrurile s-au complicat și mai mult atunci când specialiștii și-au dat seama că gravura de pe piatră este identică cu un desen descoperit într-un lan de grâu, în anul 1996, la Chiseldon, Anglia.

În anul 2014, într-o piramidă mayașă au fost descoperite 350 de artefacte despre care se spune că sunt de origine extraterestră.

În subsolul unei case din Ierusalim au fost descoperite mai multe artefacte extraterestre care sunt expuse la muzeul Rockeffeler, SUA. Casa fusese locuită de Sir William Petrie, un renumit egiptolog. Se presupune că acesta ar fi descoperit artefactele în Egipt, de unde le-a adus în mod fraudulos în Ierusalim.

Despre Sir William Petrie se știe că și-a petrecut mai mulți ani în Egipt unde a studiat piramidele. O altă descoperire de excepție pe care a făcut-o Petrie sunt două corpuri mumificate cu o lungime de 1 metru și al căror ADN nu era de origine terestră.

loading...

Petrie a murit în anul 1942, dar a preferat să ducă în mormânt aceste secrete. Vechi texte egiptene descriu existența unor pitici care aveau origini celeste. Cele două mumii prezintă caracteristici extraterestre, craniul alungit, orbite mari, gât lung.

Lângă cele două mumii a fost descoperit un disc din aur în jurul căruia se aflau mai multe tuburi în formă de spirală. Se presupune că discul a făcut parte dintr-un mecanism.

clef extraterrestre 2 - Misterul artefactelor extraterestre descoperite în diferite locuri de pe Terra

Tot mai evident este faptul că civilizații precum cea mayașă sau cea egipteană au avut contact cu civilizații extraterestre. În anul 2010, profesorul egiptean Shaheen Alaaeldin a admis într-o conferință de presă că civilizații extraterestre au fost implicate în construcția piramidelor egiptene.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top