Mistere

scifi-4-ufo-baltic-455-455×250
Descopera

MISTERIOSUL OBIECT DIN EPOCA DE GHEAȚĂ

2views

Acum câțiva ani a fost descoperit în Marea Baltică un obiect misterios cu o înălțime de 4 metri, curbat pe margini și care seamănă cu o ciupercă.

Are un diametru de 60 metri și în interior prezintă o gaură ovală. Această gaură este înconjurată de o formațiune stâncoasă pe care savanții nu și-o pot explica. Rocile sunt acoperite cu o substanță care seamănă cu cenușa.

Scepticii se așteptau ca scafandrii suedezi care au investigat zona să infirme teoriile cu privire la natura extraterestră a acestui obiect.

Cei care au cercetat obiectul au mai multe întrebări decât răspunsuri.Obiectul se află în Marea Baltică, undeva între Suedia și Finlanda. Coordonatele exacte nu au fost date publicității.

Substanța care seamănă cu cenușa a dat multă bătaie de cap specialiștilor, mai ales că în zonă nu există activitate vulcanică.

Loading...

Unul dintre cercetători a declarat că are peste 60000 de scufundări dar, niciodată nu a mai văzut un asemenea obiect. El a mai declarat că pietrele obișnuite nu ard. Nu pot să explic ceea ce am văzut acolo. Am coborât pentru a găsi răspunsuri și ne-am întors numai cu întrebări.

Fotografiile realizate cu sonarul au demonstrat că obiectul pare a fi un cilindru cu un diametru de 60 metri și cu o coadă lungă de 400 metri.

Un obiect similar a mai fost descoperit la o distanță de 200 de metri. Cele două obiecte sunt așezate pe o pistă de aterizare.

Obiectul misterios a fost descoperit în iunie 2011. Ceea ce este interesant este faptul că toate dispozitivele electronice care se află în apropierea sa sunt bruiate.

Scafandrii care s-au apropiat de obiect au avut surpriza să constate că au rămas fără electricitate. Când au ajuns la o distanță de 200 de metri față de obiect, dispozitivele au reînceput să funcționeze.

scifi-4-ufo-baltic-455-455x250

Unul dintre cercetătorii suedezi a declarat în anul 2013 că acest obiect nu este creat de omul modern și că aparține epocii de gheață. Obiectul este mai vechi de 140000 de ani, conform estimărilor și seamănă cu un OZN.

Gandul.ro

loading...