Misteriosul criminal Jack Spintecatorul era, de fapt, o femeie?

Misteriosul criminal Jack Spintecatorul era, de fapt, o femeie?

Jack Spintecătorul a fost unul dintre cei mai de temuți criminali din toate timpurile. Misterul care a plutit în jurul acestui criminal în serie nu a fost niciodată desluşit , chiar dacă au existat fel de fel de teorii care au încercat cu disperare să răspundă la întrebarea care este pe buzele tuturor:Cine a fost Jack Spintecătorul?”.

Un avocat britanic, John Morris, a formulat o teorie controversată care îşi propune să dezvăluie întregul mister. În acest sens, avocatul susţine că are dovezi solide cu privire la identitatea celui mai misterios criminal din toate timpurile, care a terorizat Londra în anul 1888.

Potrivit lui Morris, criminalul nu era un bărbat, aşa cum s-a crezut până acum, ci o femeie. Şi nu una oarecare, ci medicul ElizabethLizzie” Williams. Era soţia unui medic al Casei Regale, Sir John Williams, care făcea, printre altele, întreruperi de sarcină în zonă şi în perioada în care au avut loc crimele. Nu trebuie uitat faptul că atunci când a fost căutat faimosul criminal, principalul suspect a fost chiar medicul Sir John Williams. Probele nu au fost suficient de concludente şi doctorul nu a putut fi niciodată arestat.

Morris explica căLizzie” a comis unele dintre cele mai abominabile crime pentru a se răzbuna pe prostituatele care făceau avort, ea neputând să aibă copii.Spintecătoarea” a ucis cu o cruzime inimaginabilă mai multe prostituate. Poliţia a pus în mod oficial pe seama lui 5 crime, dar numărul neoficial este de 11, toate prostituate, toate asasinate cu aceeaşi sălbăticie.

 

Crimele au fost de o cruzime greu de imaginat. Se petreceau în locuri obscure, unde prostituatele nu puteau reacţiona sau alerta pe nimeni. Iniţial ele erau strangulate pentru a nu putea ţipa, după care le era tăiat gâtul cu o cruzime demonică. Aceasta să fie cauza pentru careLizzie” a fost comparată de avocatul britanic cu diavolul?

Loading...
loading...

Related posts