Bizar

MISTERIOȘII COPII CU OCHI NEGRI

În anul 1998, Brian Bethel, jurnalist la un ziar din Texas, a publicat un articol în care a relatat o întâmplare care i s-a întâmplat în anul 1996. După cum a declarat, i-au trebuit doi ani ca să aibă puterea să relateze întâmplarea.

Brian se afla în oraș, când și-a amintit că trebuie să platească o factură. A tras mașina pe dreapta, lângă un cinematograf. După câteva secunde a auzit o ciocănitură în geamul mașinii.

Erau doi tineri care purtau hanorace cu glugă și stăteau în dreptul portierei. Brian a coborât geamul mașinii, și așa cum a spus, a simțit un sentiment de neliniște, chiar de frică. Mă simțeam că moartea m-a apucat și mă trage în abis.

Unul dintre băieți i-a spus că au venit să vadă filmul și că au uitat banii acasă. Băieții îl rugau să-i lase să urce în mașină și să-i ducă până acasă pentru a lua banii.

Brian a aruncat o privire pe reclama luminoasă a cinematografului și a observat că filmul incepuse deja. Și-a facut calculul că drumul ar fi durat mult și filmul se termina pâna i-ar fi adus pe cei doi tineri.

Când și-a ridicat privirea și i-a privit pe cei doi tineri a înlemnit. Aveau ochii complet negri, fără pupile, fără iris. Cuprins de panică, a ridicat geamul mașinii și a demarat în trombă.

loading...

A gonit prin oraș apoximativ 10 minute și a tras pe dreapta pentru a se calma. Imediat s-a auzit un ciocănit în geamul mașinii. Lasă-ne să intrăm, strigau cei doi tineri care erau lângă mașină.

Un alt caz la fel de ciudat a fost publicat de ziarul britanic Mirror. Întâmplarea s-a petrecut lângă orașul Staffordshire, Anglia. Un cuplu se plimba prin pădure din apropierea localității.

La un moment dat, au auzit plânset de copil. S-au apropiat de un tufiș și au descoperit o fetiță cu vârsta cam de zece ani, care plângea. Cei doi au avut surpriza să constate că fetița avea ochii negri, lipsiți de retină și iris. Când au vrut să o ajute, fetița a fugit în pădure.

Fille aux yeux noirs - MISTERIOȘII COPII CU OCHI NEGRI

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top