Misterioasul Sunduki: Casa zeilor și observatorul astronomic vechi de 16.000 de ani

Sunduki este un loc antic, situat în inima Siberiei, care este învăluit într-un mister greu de digerat. Acest loc mistic este confundat cucasa zeilor”, dar și poate cel mai vechi observator construit în lumea întreagă.

Ruinele de la Sunduki mai sunt cunoscut ți drept Stonehenge-ul siberian pentru că se află chiar în inima unui ținut extrem de puțin cunoscut. Anumite scrieri străvechi susțin că legendara Hyperborea s-ar fi aflat aici și ar fi fost locul unde primăvara eternă își exercita toate drepturile.

Cercetările arheologice, realizate de numeroși specialiști de-a lungul timpului, arată că aici a trăit o civilizație extrem de misterioasă. Baza energetică era conferită de puterea cristalelor și ajutați de această tehnologie, încă străină nouă, au reușit să construiască un imens observator antic, prin care să marcheze trecerea Soarelui, dar și al Lunii.

Ruinele au o vechime de peste 16.000 de ani, ceea ce le conferă statutul de cel mai vechi observator din lume. CuvântulSunduk” semnifică în rusă trunchi sau piept și astfel putem să realizăm că de fapt aici a fost un loc important, din punct de vedere energetic. Probabil că acesta a fost motivul principal pentru care civilizația antică a construit acest observator.

Un alt fapt interesant care distruge tot ceea ce s-a descoperit până în prezent se referă la tehnologia folosită la Sunduki. Pe lângă energia cristalelor, acești oameni antici foloseau cadranele solare în urmă cu peste 16.000 de ani, în condițiile în care s-a descoperit că acestea au fost inventate cu doar 3500 de ani în urmă. Este limpede că asistăm la un fenomen extrem de straniu în condițiile în care această civilizație antică era extrem de avansată pentru perioada în care și-a dus existența.

Loading...

Sunduki

Pietrele de la Sunduki sunt așezate asemănător cu cele de la Stonehenge, doar că ele au fost ornate cu diverse modele. De exemplu, cele mai interesante și grăitoare sculpturi sunt capetele de dragon care privesc întotdeauna în partea dreaptă și cele de șarpe care privesc în stânga. Acestea formează niște umbre senzaționale în funcție de poziția Soarelui pe cer.

Pornind de la aceste elemente de-a dreptul bizare, oamenii de știință au ajuns la concluzia că civilizația antică care a ridicat Sunduki a posedat cunoștinte de la zei. De asemenea, numeroase texte antice susțin că aici se află locul unde carele de foc ale zeilor aterizau cu periodicitate. În acest sens, putem afirma că este aproape imposibil ca anumiți oameni, care au trăit în urmă cu peste 16.000 de ani, să fie capabili să ridice singuri un asemenea monument megalitic și să folosească tehnologie mult mai avansată pentru perioada lor.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și