Mistere

Misterioasele piramide din Antractica

Gheaţă din Antarctica se topeşte şi scoate în evidenţă diverse forme ciudate de relief. Un munte în formă de piramidă a împărţit opinia publică în două tabere.

Pe de o parte unii susţin că muntele piramida are părţile mult prea şlefuite pentru a fi o creaţie a naturii în timp ce cealaltă tabără susţine că piramida recent descoperită în ţinuturile dezgheţate ale Antarcticii nu este decât o formă de relief banală.

Teoria pe care foarte mulţi oameni de ştiinţă încep să o susţină din ce în ce mai mult şi care a fost emisă iniţial de nazişti, susţine că Atlantida, continentul scufundat şi acoperit de ape, este continentul acoperit de gheaţă. În acest fel susţinerea acestei teorii confirma ideile naziste conform că Atlantida este Antarctica prin apariţia acestei piramide misterioase.

Cercetări amănunţite nu s-au făcut cu privire la această piramidă dar aceasta este o poveste ce trebuie urmărită. Naziştii întotdeauna au avut o fixaţie pentru Antarctica şi probabil că au descoperit mai mult decât ştim noi în prezent despre acest teritoriu de gheaţă.

piramide Antractica - Misterioasele piramide din Antractica

loading...
Click to comment

Lasă un răspuns

To Top