The news is by your side.

MISTERIOASELE OZN-URI GIGANT

0

OZN-uri gigant. Acest lucru au văzut și raportat doi piloți, de pe două avioane de linie islandeze.  Această situație s-a întâmplat deasupra Angliei, la diferență de câteva ore. Unul dintre OZN-uri avea peste 500 de metri lungime, celălalt peste un kilometru.

Vorbim despre OZN-uri gigant, fapt nemaiîntâlnit până acum. Cei doi piloți sunt doi profesioniști, cu peste 20 de ani vechime în aviație.
În 4 octombrie 1957, a fost lansat primul satelit, numit Sputnik 1. În anul următor, satelitul a surprins anumite imagini, transmise sub formă de fotografii, ale unui obiect zburător gigant.

Menționăm faptul că, omenirea nu atinsese un nivel tehnic atât de elevat, încât să construiască un astfel de aparat, de dimensiuni gigantice, care să fie lansat în orbita Pământului.

Dosare clasificate top secret, care au fost declasificate, de curând, descriu existența unor obiecte zburătoare, vizualizate în orbita Pământului, încă din anul 1953. Armata americană a surprins pe radare, ultima generație la acel moment, astfel de imagini.

Unul dintre aceste obiecte necunoscute a fost depistat la o distanță de 600 de kilometri altitudine. Atunci a fost un moment în care forțele aeriene americane au intrat în alertă. În anul 1996, telescopul Hubble a surprins mai multe fotografii în infraroșu, ale planetei Saturn.

Curios este faptul că în fotografii apar trei obiecte zburătoare de dimensiuni gigantice, în orbita lui Saturn. Aceste obiecte au fost numite OZN-uri mamă. Ele sunt niște platforme gigantice zburătoare, în care se găsesc alte OZN-uri de dimensiuni mici.

Ceea ce susținem în acest articol nu sunt aberații. Toate marile agenții spațiale din lume au probe în acest sens și cunosc foarte bine fenomenul. Asupra acestor informații este o cenzură absolută. Cu toate acestea, anumite informații scapă de vigilența autorităților.

În 27 martie 2015, un OZN gigant a fost fotografiat de NASA, în momentul în care aseleniza. Craterul din apropierea locului undea fost fotografiat OZN-ul gigant, are o suprafață egală cu cea a orașului Chicago. Conform specialiștilor aceste OZN-uri gigant sunt niște structuri negre, în trei dimensiuni. Ele se deplasează în formație, către trei-patru, și zboară în linie dreaptă, spre deosebire de OZN-urile de mici dimensiuni, care zboară în zig-zag.

ozn MISTERIOASELE OZN-URI GIGANT

Viteza cu care se deplasează este incredibilă. Ele nu au forma unei farfurii. Unele au forma unei țigarete, altele forma literei L. Pentru a surprinde astfel de imagini, NASA folosește un dispozitiv de înaltă precizie, numit Camera Orbitală de Recunoaștere Lunară.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și