MISTERIOASELE FORȚE ALE COSMOSULUI

MISTERIOASELE FORȚE ALE COSMOSULUI

Războaie nucleare, arme mortale, obiecte zburătoare, toate aceste teme se regăsesc în textele sacre indiene.
Mahabharata este un poem gigant, peste 200000 de versuri care descrie evenimente care sunt suprarealiste.

În poem sunt descrise întâmplări cu uriașe coloane de foc și lumină, mai puternice ca 10000 de stele, care au ucis populații întregi. Coloana de foc a ucis animale, a pârjolit pământul, oamenilor le-au căzut părul și unghiile, după care au murit.

Nori negri în formă de ciupercă, o furtună de praf, mâncarea și apa au fost contaminate. Două forțe se luptau în cer. Pământul a început să se cutremure, apele s-au revărsat, munții s-au prăbușit. Aceste scene ne duc cu gândul la un război atomic.

Specialiștii susțin că celebrul poem descrie invazia arienilor pe planeta noastră. Astfel de cicatrici atomice au fost descoperite în mai multe părți ale lumii. Vorbim despre Irak, Siberia, Colorado.

În anul 1947, în Irak, în timpul unor cercetări arheologice, au fost descoperite bucăți de cristal topit, asemănătoare cu cele din deșertul New Mexic, descoperite după experimentele nucleare care s-au efectuat. Obiectele vitrificate descoperite în India au fost supuse unor temperaturi de peste 1500 de grade Celsius. Pe bună dreptate, ne putem întreba ce fenomen a putut crea o astfel de temperatură?

Civilizații ca cea de la Mahenjo Daro, care au existat cu 2500 de ani înainte de Hristos, este puțin probabil să fi ajuns la un nivel de dezvoltare atât de elevat, încât să producă un astfel de cataclism nuclear. În aceste condiții, putem emite ipoteza că acest dezastru a fost produs de o forță nonumană.

În regiunea Rajahstan, India, s-a înregistrat un nivel de radioactivitate ridicat, ceea ce a făcut pe autorități să interzică accesul populaţiei în zonă.

Istoricii susțin că imperiul Rama a fost în totalitate distrus de un război atomic. Valea Indusului, o zonă prosperă, a fost distrusă și transformată în deșertul Thar, unde s-au descoperit puternice urme radioactive. Până la bombardarea orașelor Hiroshima și Nagasaki, omenirea nu avea cunoștință de ceea ce înseamnă un dezastru nuclear.

Scheletele descoperite în situl de la Mahenjo Daro au o poziție neobișnuită, se țin de mână, altele au fost descoperite în case sau pe străzi. Aceste persoane au murit instantaneu și nu au mai fost înmormântate, pentru că, eventualii supraviețuitori au părăsit în grabă orașul.

limbă universală

Scheletele sunt la fel de radioactive ca cele de la Nagasaki și Hiroshima, nivelul de radioactivitate fiind de 50 de ori mai ridicat față de cel normal, chiar și în zilele noastre.

În apropiere de Mumbai, India, a fost descoperit un crater cu un diametru de 2154 de metri. S-a estimat că are peste 50000 de ani vechime. Craterul are peste 400 de metri adâncime și nu au fost descoperite urme că ar fi fost produs de un meteorit. Craterul numit Lonar, este unic în lume, dat fiind formarea sa în rocă de bazalt.

CATEGORIES
Share This
>