Descopera

MISTERIOASELE CREATURI ZBURĂTOARE

Cotidianul Daily Mail a prezentat mai multe imagini surprinse deasupra orașului australian Sydney cu o siluetă umanoidă care zboară. Momentul apariției a fost filmat și fotografiat de sute de australieni. Apariția a putut fi urmărită timp de cinci minute, în data de 2 noiembrie 2017.

Nu este prima apariție de acest gen. În martie 2015, televiziunea națională mexicană a prezentat imagini asemănătoare. Un umanoid a survolat o zonă timp de mai multe minute.

Aceste apariții misterioase au fost observate, filmate și fotografiate pentru prima dată în anul 2000. Creaturi umanoide în poziție verticală, staționează pe cer mai multe minute și în toată această perioadă mișcă mâinile și picioarele.

În 1 octombrie 2000, pilotul de la o companie aeriană comercială a raportat că în momentul în care se pregătea să aterizeze pe un aeroport din Mexico City a observat lângă avion o creatură zburătoare care semăna cu un om. Creatura se mișca asemănător unei pendule.
Apariții de acest gen au fost semnalate de-a lungul timpului.

W.H.Smith declara în 18 septembrie 1877 că a văzut pe cerul din Brooklyn o creatură zburătoare. El a numit-o Brooklyn Batman. În anul 1905, în Voltana, Spania, 240 de persoane s-au prezentat la poliție pentru a depune mărturie cu privire la apariția unei creaturi care flota în aer. Creatura nu prezenta aripi și a staționat câteva minute deasupra localității.

În anul 1936, mai mulți locuitori dintr-un sat din URSS au semnalat prezența unei creaturi care semăna cu un robot zburător. Scriitorul rus Arseniev avea să scrie despre o întâmplare la care a fost martor ocular.

În timp ce se plimba printr-o pădure, a văzut o creatură cu aspect umanoid. Scriitorul a aruncat cu pietre, speriat de ciudata apariție. Spre surprinderea sa, aceasta s-a ridicat de la sol și a dispărut undeva deasupra copacilor.

În anul 1950, mai mulți pescari brazilieni au observat două creaturi cu aspect umanoid. Acestea aveau aripi și produceau un zgomot ciudat. Conform declarațiilor, nu putea fi vorba despre păsări pentru că lungimea acestora era de peste un metru.

CREATURI ZBUR%C4%82TOARE - MISTERIOASELE CREATURI ZBURĂTOARE

Există zeci de documente care au fost întocmite de controlori de circulație aeriană care descriu astfel de apariții și despre care s-au emis mai multe ipoteze, baloane, păsări, îngeri sau creaturi extraterestre.

1 Comment

1 Comment

  1. Dan1

    21 noiembrie 2017 at 18:11

    Erau deltaplaniști! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top