Descopera

MISTERIOASA PLANETĂ X ȘI CONSECINȚELE ASUPRA EXISTENȚEI OMENIRII

Specialiștii de la NASA au confirmat existența unei planete necunoscute, care se află în apropierea lui Pluton, în sistemul nostru solar. Este vorba despre o planetă gigant care influențează activitatea magnetică și gravitațională a Pământului.

În ultimul timp, s-au observat anomalii gravitaționale și o diminuarea a câmpului magnetic al planetei noastre.

Această planetă este responsabilă de schimbări ale climei pe Pământ. Un raport realizat de specialiști arată faptul că atmosfera și oceanele au temperaturi mai mari, calota glaciară se diminuează, concentrația de gaz a crescut și implicit efectul de seră.

Ceea ce este mai neliniștitor este faptul că planeta are o influență directă asupra activității vulcanice de pe Pământ. O serie de vulcani, inactivi au fost reactivați. Cercetătorii de la Universitatea Stanford atrag atenția, într-un raport realizat în 15 iunie 2015, că niciodată nu s-a înregistrat pe Pământ, dispariția unor specii de animale, într-un ritm atât de mare.

Dacă nu vom lua măsuri, probabil că și oamenii vor fi afectați. Conform datelor trimise de satelitul New Horizons, în sistemul nostru solar s-au înregistrat unele anomalii, în ultimii ani.

Pe planeta Saturn a putut fi observat apariția celei de a treia pete. Saturn are o întârziere de șase minute în mișcarea sa de rotație. Reîncălzirea atmosferei de pe planeta Pluton intrigă pe specialiștii de la NASA. Pe Jupiter a avut loc o furtună uriașă care a dus la schimbări climatice. Aceeași situație și pentru planeta Marte.

loading...

Putem vorbi despre o reîncălzire a sistemului nostru solar. Specialiștii au apreciat că și activitatea soarelui este mai puternică.

O breșă în câmpul magnetic al Pământului a fost descoperită în partea de nord și nu în sud, cum se formau până acum. Breșa este enormă și permite razelor soarelui să pătrundă la suprafața Pământului. Scăderea semnificativă a câmpului magnetic s-a înregistrat în Africa de Sud și în partea orientală a Braziliei.

Revista National Geographic susține că scăderea activității câmpului magnetic cu 10%, este începutul fenomenului de inversare a polilor magnetici. Ultima dată, acest fenomen s-a petrecut acum 700000 de ani. Inversiunea polilor magnetic va afecta viața noastră pe planetă.

În plus, specialiștii vorbesc despre existența unor comete dificil de a fi detectate, care sunt periculoase pentru Pământ. S-a mai observat că intensitatea luminii pe perioada zilei a scăzut. În Rusia s-a înregistrat o scădere de 30%, iar în America de Nord de 15%.

Toate aceste schimbări din sistemul nostru solar au avut loc în câțiva ani, o perioadă scurtă, care îngrijorează pe cercetători.

nibiru - MISTERIOASA PLANETĂ X ȘI CONSECINȚELE ASUPRA EXISTENȚEI OMENIRII

Apariția unei planete numită X sau Nibiru a dus la schimbări rapide care pot avea consecințe uriașe asupra existenței noastre pe Pământ. Ce se poate face pentru a stopa aceste fenomene? Dispune omenirea de astfel de mijloace?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top