MISTERIOASA LUME A GIGANȚILOR A CONDUS TERRA

Cu câteva mii de ani în urmă, planeta noastră a fost populată de uriași. Cei care susțin această afirmație se bazează pe o serie de probe care au fost descoperite mai ales în ultimele decenii.

Un vechi manuscris mexican descrie existența unei civilizații de giganți care a populat Pământul înainte de Potop. Când Hernan Cortes a ajuns în America a fost surprins de statura unor indigeni. Femei și bărbați aveau o înălțime de peste trei metri.

Cortes a scris că din Patagonia până în Titicaca a întâlnit astfel de persoane. Magellan a notat în jurnalul său că a întâlnit un băștinaș cu o statură impresionată.

Un om normal ajungea cu capul la centura lui. Alți navigatori au descoperit amprente ale unor mâini gigantice.
Anglo-saxonii au texte în care se vorbește despre strămoșii lor care erau uriași și erau numiți albioni. În anul 1936, arheologii descoperă în

Africa de sud primele schelete de giganți. Au urmat alte descoperiri într-o grotă din Caucaz unde au fost găsite schelete cu o lungime de peste trei metri.

Loading...

Biblia îl descrie pe uriașul Goliath care trăia pe muntele Golan. În urma multor descoperiri, mitul giganților a devenit realitate. La vechile civilizații, zeii erau giganți. Se susține existența unei civilizații de giganți care a fost creatoarea uriașelor statui din Insula Paștelui, dar și a altor coloși descoperiți în diferite colțuri ale lumii. În acest mod s-ar putea explica construcția unor situri de dimensiuni gigantice.

În secolul al XV-lea au fost descoperite în America uriașe tuneluri și galerii despre care indienii susțineau că au fost construite de giganți. Conform unor documente scrise în limba coptă, piramida lui Keops a fost construită de giganți. Sunt cercetători care susțin teza că acum câteva mii de ani, exista o lume a giganților. Flora, fauna, animalele și omul aveau astfel de dimensiuni.

În anul 1833, un soldat a descoperit în California un schelet cu o lungime de patru metri, iar circumferința craniului era de 81 de centimetri. În Siria au fost descoperite unelte de lucru cu o greutate de peste opt kilograme.

neandrethalii-vanati-cu-arme-de-foc-1

Una dintre cele mai spectaculoase descoperiri o reprezintă amprenta unei tălpi care are o lungime de 1,5 metri.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și