Univers

MISTERIOASA FORȚĂ CARE PRODUCE ANOMALII ÎN UNIVERS

Brad Carter este profesor la Universitatea Queensland, Australia. El a fost primul cercetător care în anul 2011 a pus în dezbatere un subiect care pentru mulți părea a fi un scenariu SF.

El a susținut ipoteza conform căreia un al doilea soare va apărea pe cer și va fi vizibil o perioadă de timp. În anul 2015, mai mulți cercetători americani au dat știrea conform căreia a fost descoperită o stea solară în jurul căreia orbitează alte șase corpuri cosmice. La scurt timp, știrea a fost confirmată de NASA.

Satelitul Kepler, dotat cu un telescop performant a detectat un al doilea soare situat la o distanță de 2000 de ani lumină față de Pământ. Soarele a fost numit Kepler 11 și s-a estimat că este mult mai bătrân decât soarele nostru, formându-se acum 10 miliarde de ani.

Trei dintre planetele care orbitează în jurul lui Kepler 11 sunt formate din roci și există posibilitatea existenței apei. Mulți cercetători au convingerea că cel de al doilea soare este Nemesis, soarele negru, soarele reptilienilor.

La începutul anului 2017, pe cerul din Slovacia a putut fi observat un fenomen ciudat, apariția unui al doilea soare. Fenomenul s-a repetat în Rusia, China, Peru, Canada, Anglia. Brad Carter a explicat acest fenomen prin faptul că este vorba despre o supernova formată dintr-o stea numită Betelgeuse din constelația Orion.

La scurt timp după producerea acestei apariții, astronomii au observat mișcări haotice și coliziuni în centura Kuiper. Mai mult, planetele cele mai apropiate de Soare, Uranus și Neptun, au o mișcare de migrare către exterior, de îndepărtare de Soare.

Specialiștii nu au un răspuns la toate aceste fenomene, dar iau în considerare apariția unor forțe care produc anomalii în Univers. Câmpul magnetic al Soarelui este mai puternic, a crescut de 230%, în jurul Lunii s-a format o atmosferă densă formată din natriu, care acum câțiva ani nu exista, planeta Venus este mai luminoasă, pe Marte a dispărut calota polară, polii solari s-au inversat.

Nemesis sau soarele întunecat

Unii cercetători sunt convinși că dispariţia dinozaurilor este legată de dispariția lui Nemesis. Richard Muler, cercetător, a propus acum 23 de ani o teorie conform căreia o stea pitică roșie, aflată la 1,5 ani lumină, călătorește periodic spre limita sistemului nostru solar. Când se apropie, gravitația atrage asteroizi și comete care intră în coliziune cu planetele.

a-zecea-planeta MISTERIOASA FORȚĂ CARE PRODUCE ANOMALII ÎN UNIVERS

Despre Nemesis se spune că este la limita dintre o stea și o planetă. Nemesis mai este numită și steaua rătăcitoare. Cu toate că mulți astronomi au negat existența lui Nemesis, în anul 1983, NASA a recunoscut existența unui obiect misterios reperat de satelitul IRAS.
Conform celor de la NASA, corpul are dimensiuni mari, are o orbită înclinată la 30 de grade și se află la o distanță de trei ori mai mare ca Pluton față de Soare.

loading...
Comments
To Top