Răpiți de extratereștri? MISTERIOASA DISPARIȚIE A INDIENILOR ANASAZI

Indienii anasazi au trăit în platourile din Utah, Colorado, Arizona și New Mexico. O civilizație care a dispărut misterios. Au fost descoperite artefacte, orașe, drumuri care atestă existența lor, în schimb nu au fost descoperite schelete umane.

Indienii anasazi populau 12 orașe care comunicau între ele printr-o rețea de șosele. În mijlocul acestora își construiseră un observator astronomic.

Cuvântul anasazi se traduce prin oameni vechi. Nu se știe de unde au venit, cultura lor fiind diferită de cea a predecesorilor lor. Ei se considerau oamenii stelelor.

Ei au reușit performanța să construiască șosele care șerpuiesc pe un câmp deschis. Nu există o explicație la faptul că drumul este plin de curbe, în condițiile în care a fost construit pe o suprafață dreaptă.

Drumurile au o lățime de 10 metri și acoperă o suprafață de 100000 de kilometri pătrați. Indienii au venit în aceste zone pe la 1175 d.Hr., și au dispărut, pe la 1250 d.Hr.

Tot ceea ce au construit a fost abandonat și ei au dispărut fără urmă. Până la descoperirea acestor construcții se credea că indienii nu aveau locuințe stabile.

Este evident că, este vorba despre influența unor civilizații extraterestre. Pe un deal din Ohio a fost descoperit un zid imens numit, Zidul Marelui Șarpe. Zidul nu înconjoară nicio cetate. Nu a fost construit pentru apărare pentru că are porțiuni deschise. Se presupune că a fost construit pentru a fi văzut din cer.

Poate că era un mijloc de a comunica cu alte civilizații extraterestre. Pictogramele descoperite în peșteri înfățișează ființe stranii, extraterestre.

Dispariția bruscă a anasazilor a fost pusă pe seama extratereștrilor. Ei sunt considerați oamenii care au venit din cer și au plecat în cer.

Un eveniment teribil s-a întâmplat, care i-a făcut să părăsească locul și să nu se mai întoarcă niciodată.

anasazi kiva - Răpiți de extratereștri? MISTERIOASA DISPARIȚIE A INDIENILOR ANASAZI

Arhitectura și modul de construcție al locuințelor este unic. Au reușit de a ridica locuințe care aveau cinci etaje. Existau surse de apă potabilă în jurul cărora fuseseră construite baraje și canale. Cercetătorii susțin că această populație nu a dispărut, ci pur și simplu a plecat acolo de unde a venit, în cer.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns