Mistere

MISTERIOASA DISPARIȚIE A OPT SOLDAȚI AMERICANI, ÎN AFGANISTAN

Opt soldați americani au dispărut, după ce au intrat într-o grotă din Afganistan, pentru a scoate la suprafață un obiect ciudat. Este vorba despre o mașină zburătoare, veche de 5000 de ani. Mașinăria se numește Vimana și a atras atenția oamenilor de știință dar și autorităților americane.

Descoperirea a fost făcută de un grup de opt soldați americani, care se aflau în recunoaștere, în deșertul afgan. După ce au raportat superiorilor descoperirea făcută, cei opt militari au dispărut, fără urmă. Conform specialiștilor, Vimana a fost descrisă în textele sanscrite indiene. Se crede că Vimana este protejată printr-o barieră energetică, fapt care a dus la dispariția celor opt militari.

În vechile texte indiene se vorbește despre mașini zburătoare în care veneau pe Pământ zeii și care formau un tunel de foc. Conform textelor, Vimana își putea schimba forma, culoarea, avea un zbor silențios și zbura cu mare viteză.

În anul 2012, în sudul Indiei a fost descoperită sub un temple o cavitate subterană, în care se afla o mașină zburătoare. Autoritățile indiene au ținut secret această descoperire, până în anul 2014. Vimana este un fel de capsulă, în interiorul ei au fost descoperite șase corpuri mumificate, de origine umană.

Specialiștii au încercat să extragă corpurile din capsulă dar nu au reușit. Capsula nu prezintă ferestre sau uși și emite căldură. Capsula emite un sunet de joasă frecvență, înregistrat de aparatura pe care specialiștii au amplasat-o în cavitatea subterană.

Specialiștii au apelat la un laser pentru a deschide capsula. Interesant este faptul că mumiile erau foarte bine conservate. Capsula era împărțită în trei etaje, prezintă lateral aripi, iar partea din spate se termină cu o coadă. Seamănă cu o mare pasăre.

loading...

În 8 iulie 1967, piloți sovietici au relatat faptul că au văzut o capsulă gigantică, care mai multe minute a zburat alături de avionul lor. Ca și dimensiune, aceasta avea peste 500 de metri, și zbura cu o viteză foarte mare. Acest fapt este credibil pentru că la bordul avionului sovietic se afla o echipă formată din 12 oameni de știință. Nu a fost pusă la îndoială credibilitatea relatării faptelor.

Până de curând, existența acestor mașini zburătoare era o legendă. Vimana era o poveste care nu avea nimic cu realitatea. Cele două descoperiri, din India și din Afganistan i-au făcut pe cercetători să-și schimbe părerea asupra acestui subiect.

shakuna Vimana - MISTERIOASA DISPARIȚIE A OPT SOLDAȚI AMERICANI, ÎN AFGANISTAN

În prezent, echipa de specialiști americană care s-a deplasat în Afganistan, caută o soluție pentru a scoate din subteran Vimana, pentru a o putea studia. De cealaltă parte, armata americană îi caută pe cei opt soldați care rămân, deocamdată, dispăruți.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top