Mistere

Misterioasa baza extraterestra din Alaska

O poveste fascinantă s-a născut în 1947, când doi soldați americani aflați în misiune în Alaska au raportat mai multe OZN-uri deasupra muntelui Hayes. După cum era și normal, cazul a fost clasat ca „top secret” și pe mai multe fronturi au început cercetările. S-a presupus că există o bază extraterestră chiar în acest munte pentru că altfel nu se putea explica traficul de OZN-uri din zona respectivă.

Până în anii ’50 mai multe rapoarte, cu privire la anumite fenomene stranii care se petreceau în împrejurimile muntelui Hayer din Alaska, au fost adunate de serviciile secrete americane. Puse cap la cap aceste evenimente, concluzia a fost una năucitoare pentru că la baza muntelui Hayes, adică sub orașul Anchorage se află cea mai mare bază extraterestră de pe Terra. De asemenea, acest raport ultra secret mai arată că specia de extratereștrii care locuieşte în baza subterană, seamănă perfect cu oamenii, doar că sunt mult mai avansați din toate punctele de vedere. Extratereștrii nu doar că dispun de tehnologie avansată, dar știu să-și controleze creierul la maximum.

Pentru că mai multe aparate de zbor americane au căzut fără un anumit motiv real în zona respectivă, se crede cu tărie că acești extratereștrii pot să controleze cu puterea gândurile aparatele de zbor.

ozn apa2 - Misterioasa baza extraterestra din Alaska

Curiozitatea americanilor a crescut și pentru că nu puteau trimite spioni în baza extraterestră au apelat la Pat Pryce, un personaj cu puteri paranormale și care putea să vizualizeze orice de la distanță. Ideea era ca Pryce să vadă ceea ce era sub munte și să descrie cu lux de amănunte întreaga sa viziune. Se pare că Pryce a văzut întreaga bază extraterestră, dar prea multe detalii nu au fost scăpate opiniei publice.

Se știe faptul că extratereștrii din acea bază și-au luat măsuri importante pentru a nu fi descoperiți. Pryce văzuse un ciudat sistem informatic care proteja întreaga bazaşi un obiect misterios care semăna cu un osciloscop. Chiar în vârful muntelui se afla o antenă care făcea legătura cu baza. Pryce a mai povestit cum a văzut anumite planuri și proiecte ale extratereștrilor de a se infiltra în mai toate guvernele lumii pentru a putea controla diversele situații neprevăzute. Se mai spune cp ei au fost primii aici și noi suntem experimentele lor genetice.

loading...
To Top