Mistere

dropa sstone
Mistere

MISTERELE TIBETULUI: DROPA, CIVILIZAȚIA NEPĂMÂNTEANĂ

0views

În Tibet au fost descoperite urme ale unor civilizații misterioase, Dropa și Ham, despre care s-a spus că sunt de origine extraterestră.

Caracteristicile genetice nu se încadrau în nicio rasă umană, respectiv statură mică, craniul mare, orbite imense. Aceștia trăiau în grote, acolo unde au fost descoperite discuri ciudate, electromagnetice, gravate cu însemne necunoscute.

A fost emisă ipoteza că din cauza unui accident, au fost nevoiți să rămână pe pământ, ascunzându-se în grote. Tot în Tibet există nemuritorii, cei care trăiesc într-o meditație continuă. Ei se află în starea numită samadhi, termen sanscrit care înseamnă repaus total.

Cercetătorul Ruth Reyra a descoperit în Lhassa un document în care erau prezentate o schemă și descrierea modului cum se poate construi o navă interstelară pe bază de propulsie antigravitațională.

Peșterile din zona au fost populate încă de acum 21000 de ani. Pereții acestora prezintă desene și scrieri a căror vechime este de 21000 de ani. Scheletele descoperite în peșterile tibetane aveau să șocheze lumea științifică. Scheletele au fost numite Dropa, ceea ce înseamnă gnomi extratereștri.

Loading...

În anul 1938, au fost descoperite 138 de schelete formate din oase fragile de dimensiuni mici. Nu au fost descoperite indicii care să ofere detalii despre această civilizații.

În urma analizelor realizate la mari laboratoare din China a rezultat faptul că ADN-ul nu este de origine umană. Singurele artefacte descoperite sunt niște discuri din piatră cu diametrul de 30 de centimetri care au în interior găuri de câțiva milimetri. Atunci când sunt atinse de un impuls electromagnetic, pietrele emit sunete.

Primele mențiuni despre ciudații omuleți datează din secolul al XIV-lea, atunci când un aventurier englez a consemnat în jurnalul său întâlnirea cu aceste ființe.

În anul 1938, atunci când au fost descoperite scheletele, cercetătorii au fost intrigați și de desenele de pe pereții peșterii care erau perfect conservate și reprezentau ființe umanoide cu capul protejat de căști .Un alt desen reprezenta o escadrilă de mici nave aeriene.

dropa sstone

Cercetătorii au avansat ipoteza că avem de-a face cu o civilizație nepământeană care a ajuns pe Pământ, în urma unui accident. Navele lor s-au defectat și au fost obligați să se retragă în peșterile tibetane.

loading...