MISTERELE OREI 11:11.CEASUL TĂU INTERN

În numerologie, 11 este considerat un număr maestru. O mulțime de combinații de numere și cifre observăm pe ecranul unui ceas. Una dintre cele mai misterioase este ora 11 și 11 minute.

Sunt multe persoane care în mod automat, atunci când se uită la un ceas, au parte să vadă această oră, fenomen care se repetă săptămâni sau luni la rândul.

Când vezi această oră ești pe cale să devii dependent de ceva sau de cineva. Se spune că numerele 11,22,33, sunt esoterice, ascund mult mister. Ceva important este pe cale să se producă în viața ta. Mulți specialiști în numerologie consideră că dacă te uiți la un ceas exact la momentul 11:11, acel moment poate să fie ceasul tău intern.

Este momentul în care mentalul tău te atenționează asupra unui eveniment care va urma să se producă.
Numărul 11 are o vibrație deosebită și multe tragedii care s-au produs sunt legate de el, ca oră, zi, lună sau an.
Conform Cabalei, numărul 11 este cel al puterii. Cei născuți în data de 11 au un traseu spiritual deosebit. Se spune că acești oameni sunt cu un pas înaintea prezentului, sunt vizionari, au revelații.

Potrivit numerologiei, existența noastră este ghidată de numere. În numerologie cel mai important este cifra destinului. El se calculează după cum urmează:

O persoană născută în 4.09.1980 egal 31, 3+1=4

Loading...

Cei care au cifra destinului 1 sunt persoane guvernate de Soare, dinamice, active. Sunt inovatori, capabili să creeze opere de artă unice. Li se potrivesc profesiile care necesită originalitate. În situații limită găsesc cea mai bună soluție. Pot fi lideri, sunt individualiști, sunt faimoși.

Ca parte negativă, sunt orgolioși, au un caracter dificil, manipulator, caută senzații noi, sunt nestatornici.
Cei care au cifra destinului doi sunt pașnici, liniștiți, toleranți, iubesc lucrul în echipă, nu iubesc riscurile. Principalul neajuns este neîncrederea. Sunt complexați, emotivi și trebuie să lupte pentru locul pe care-l merită.
Cei cu cifra destinului trei sunt activi și știu să iasă din situații limită. Au o mare putere de convingere, sunt carismatici.

Principala problemă a acestor persoane este imposibilitatea de a se concentra asupra unui singur lucru. Nu își stabilesc priorități și sunt foarte creduli. Trebuie să facă eforturi considerabile pentru a atinge succesul.
Cei care au cifra destinului patru sunt sociabili, buni interlocutori, buni psihologi, abili, au succes în politică și știință.

Ca parte negativă este tendința de super organizare. Pot deveni neinteresanți și meschini. Perfecționismul poate deveni o corvadă.

Cei care au cifra destinului cinci au o influență mare asupra celor din jur. Nu recunosc autoritatea celor din jur, acționează după propriile reguli. Ei pot schimba totul într-o secundă.

Ca parte negativă, sunt imprevizibili și plini de contradicții, pot să mintă și să păcălească. Cei care au cifra destinului șase sunt atractivi, familiști convinși, sunt generoși și cu succes în viață. Ca parte negativă trebuie să fie atenți la anturaj, admiratorii nu sunt și prieteni adevărați. Când sunt trădați se pot răzbuna cumplit.

Cei care au cifra destinului șapte sunt independenți, chiar geniali. Au o voință de fier și dispun de resurse interioare foarte mari. Nu își doresc poziții importante, cu toate că le-ar putea avea. Ca parte negativă, nu țin cont de emoțiile celor din jur, sunt vicleni, introvertiți și tăcuți.

Persoanele cu cifra destinului opt sunt energice, pline de viață, au o minte ageră, sunt reformatori, perseverenți. Irascibilitatea este o caracteristică negativă. Muncesc până la epuizare pentru succesul lor. Extravaganța de care dau dovadă poate să-i îndepărteze pe cei apropiați.

tunelul timpului

Cei care au cifra destinului nouă sunt persoane cu țeluri înalte, capacități intelectuale deosebite, au înclinații către artă. Sunt intuitivi și empatici.

Fiind visători, pot trăi într-o lume a iluziilor. Izolarea în care trăiesc îi face să piardă contactul cu realitatea.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și