Descopera

Misterele lumii! Evenimente stranii petrecute pe paralela 33

Unul dintre cele mai misterioase numere, cu care interacționăm în viața noastră, este 33. Acesta este un număr fatidic, în jurul căruia s-au întâmplat numeroase evenimente stranii.

Ezoterismul învăluie în mister numărul 33. Treizeci şi trei este ritmul domeniului vegetal al cosmosului, dimensiunea care controlează interacţiunile dintre lumile spirituale şi cea materială.

O aluzie relativ explicită la el apare în Metamorfozele poetului Ovidiu, în care despre spiritul lui Cezar, atunci când este asasinat, se spune că îi părăseşte trupul prin cele treizeci şi trei de răni.

Numărul 33 și Biblia

Sunt o mulţime de referinţe la numărul 33 şi în Biblie: 33 de zile de purificare (Levitic 12:4), 33 de fii şi fiice ale lui Israel (Geneza 46:15) şi 3300 de ofiţeri ai regelui Solomon ( Regi 5:16). Regele David a domnit în Ierusalim timp de 33 de ani. (Regi 2:11).

Sunt exact 33 de capitole în Vechiul Testament despre anticrist şi 13 în Noul Testament. Cel mai important, Isus a fost botezat la 30 de ani, şi-a început slujirea sa de 3 ani apoi a fost crucificat la 33 de ani.

Numărul 33 este prezent și la Vatican, unde se regăsesc 32 de arcade în curtea interioară și un obelisc în mijloc. Îmbrăcămintea Papei are 32 de nasturi, iar capul său îl reprezintă pe cel de-al 33-lea.

loading...

Să nu uităm faptul că Iisus a fost crucificat la 33 de ani, iar cel mai înalt grad al masoneriei este tot 33. Oare să fie o simplă coincidență?

Misterul paralelor 33

În emisfera nordică, paralela 33 trece prin orașul Dallas. Aici a fost asasinat John F. Kennedy în ziua de 22 noiembrie 1963.

Mai mult de atât, celebrul oraș Roswell se află de asemenea pe paralela nordică 33. Aici s-a prăbușit un OZN în iulie 1947. În incidentul OZN de la Roswell se presupune că s-au recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre străine.

Mai mult decât atât, și fratele lui Kennedy, Robert, a fost asasinat tot pe paralela 33, în hotelul Ambassador din Los Angeles. De asemenea, luminile din Phoenix, celebrul incident OZN din 1997, au avut loc deasupra orașului Phoenix, situat, așa cum am arătat deja, pe paralela 33.

De asemenea, leagănul civilizației sumeriene, zona Golfului Persic din vechea Mesopotamie, acum Irak, este locul unde paralela 33 Nord se intersectează cu râurile Tigru și Eufrat. Unele texte biblice sugerează că Grădina Edenului s-ar fi aflat tot în acest loc, care în prezent arată mai degrabă a iad materializat, din cauza conflictelor devastatoare din zonă.

paralela 33 - Misterele lumii! Evenimente stranii petrecute pe paralela 33

Rămânând în Irakul de astăzi, capitala Bagdad este situată la latitudinea 33 grade și 33 minute Nord, iar palatul lui Saddam Hussein a fost construit la aceleași coordonate.

Triunghiul Bermudelor este străbătut de paralela 33. De asemenea, cea mai mare piramidă de pe Terra, Marea Piramidă Albă din China, se află, surprinzător sau nu, pe paralela 33.

loading...
To Top