The news is by your side.

MISTERELE CORPULUI UMAN, PRANA ȘI AURA

0

Prana sau ki este energia care menține corpul sănătos și în viață. Există trei surse majore de prana, prana solară, prana aerului și a pământului. Prana solară provine de la lumina solară. Prana aerului se obține prin tehnici de respirație sau prin porii din piele.

Prana

Prana terestră este absorbită prin tălpile picioarelor. Mersul pe jos, desculţi, este cea mai bună tehnică de a înmagazina energie telurică.
Anumite zone ale globului au mai multă energie, mai multă prana, unde rata de îmbolnăvire a populației este foarte mică.

În zonele în care prana solară și aeriană sunt mai mici, probabilitatea apariției unor boli este mai mare. Prana este mult mai puternică în timpul zilei, decât în timpul nopții. În zonele unde plouă mult și unde soarele își face apariția mai rar, prana solară este foarte slabă.

Aura

Învelișurile subtile, centrele energetice, sunt într-o relație de interdependență cu soarele, aerul, pământul. Ideea existenței unei aure, a unui nor, este una veche. Vizionarul Swedenborg scria, există o sferă spirituală care înconjoară pe fiecare, la fel ca învelișul corporal.

Cu fiecare acțiune pe care o întreprindem, cu fiecare stare, emoție, sentiment, pe care le avem, aura se modifică. Dincolo de corpul fizic și material, corpul energetic este capabil să interacționeze cu frecvențele lumii, cu câmpurile cosmice electromagnetice, dar și cu cele ale celor din jurul nostru. Fiecare câmp energetic este unic.

Aura unui om sănătos ajunge până la o distanță de trei metri și conține câmpuri sonore, luminoase, electromagnetice. Fiecare persoană își are propria frecvență, ceea ce face ca aura să fie unică, precum amprenta.

Soții Kirlian au fost primii care au reușit să fotografieze aura unor frunze. Câmpurile se deformau pe măsură ce frunza era ruptă sau murea. Acestea dispăreau în momentul în care frunza era distrusă total.

După anii 70, cercetătorii americani au preluat studiile lui Kirlian și le-au testat în mai multe experimente. S-a constatat că florile dintr-un salon unde se aflau pacienți grav bolnavi se ofileau mult mai repede. Atunci când o persoană bolnavă țipa, petalele florilor își schimbau poziția.

Aura MISTERELE CORPULUI UMAN, PRANA ȘI AURA

Profesorul rus Korotkov a reușit cu ajutorul unui aparat unicat GDV-camera să monitorizeze aura după moartea unor persoane. În primele trei zile de la moarte, aura a persistat, dar a avut forme și culori diferite, în funcție de tipul de moarte, naturală, violentă, accident.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și