Misterele Bibliei! Lucruri și fenomene greu de înțeles și explicat

Misterele Bibliei! Lucruri și fenomene greu de înțeles și explicat

Misterele Biblie sunt numeroase. Mai mulți ufologi susțin că au identificat mai multe pasaje în Biblie, care fac referire la extratereștri și sosirea lor pe Pământ. Sunt și cercetători care au avansat teoria conform căreia, încă din Antichitate, planeta noastră a fost vizitată de extratereștri, care au interacționat cu oamenii.

Exodul, Moise și coloana de foc

Viața lui Moise a fost plină de miracole. Profetul și-a condus poporul evreu spre tărâmul promis, eliberându-l de sub jugul egiptenilor. Separarea apelor Mării Roşii în două părți este considerat un miracol generat de o forța extraterestră.

Pe de altă parte, exista cercetători care susțin că un fenomen asemănător s-a produs în anul 1690, în Piska, Peru. Un cutremur puternic a provocat un reflux a descoperit o suprafața de 15 km din platoul continental. Trei ani mai târziu, în Sicilia, un cutremur a făcut ca apele să se retragă 3,2 km, timp de mai multe ore.

Este posibil ca un eveniment asemănător să se fi produs și pe vremea lui Moise, permiţând evreilor să se deplaseze printr-un pasaj în care apele s-au retras. Chiar Napoleon în jurnalul pe care l-a scris atunci când se afla în exil pe insula Sfânta Elena spunea, am trecut pe uscat prin Marea Roșie, folosindu-mă de flux. La întoarcere, când apele se întorceau, ne-am rătăcit și era să ne înecăm.

Carul de foc al profetului Ilie

S-a născut cu 800 de ani înainte de Hristos. La nașterea să, tatăl său a văzut niște entităţi îmbrăcate în alb învelindu-l în scutece de foc și dându-i să mănânce o flacără.

Misterele Bibliei

A fost o fire aprigă și chiar și-a ucis și părinții. Ca să fie iertat, s-a dus la Dumnezeu care i-a dat un car de foc cu care s-a ridicat la cer.

Ezechiel, întâlnirea cu un OZN

În Cartea profetului Ezechiel, specialiştii NASA au identificat un desen care seamănă cu o navă spaţială. Are formă conică și în spate un mecanism pentru convergerea gazelor. Un astfel de motor poate dezvolta o viteză de 20 km/sec.

Ezechiel a povestit că a văzut patru făpturi într-o lumină strălucitoare care plutea pe cer. Fiecare făptură avea patru fete și patru aripi. Aveau picioare drepte și tălpile precum viţeii. Partea din faţă a chipului era cea a unui om, iar celelalte de bou, leu și vultur. Făpturile se deplasau precum fulgerul.

Sfântul Graal

Sfântul Graal a fost amfora sau cupa utilizată de Hristos la Cina cea de Taină. Despre acest vas se spune că are puteri miraculoase. Legenda spune că Iosif din Arimateea, un apropiat al lui Hristos, care i-a îngropat trupul, ar fi intrat în posesia vasului. El ar fi cerut apostolilor să transporte vasul în Britania. Se mai spune că în posesia vasului ar fi intrat Cavalerii Templieri.

O astfel de cupă există la biserica Sfânta Maria din Valencia despre care se spune că ar fi fost adusă de Sfântul Petru la Roma, după care a ajuns la Valencia. San Graal în traducere înseamnă sânge regal. A fost avansată teoria că acest artefact ar avea legătură cu textele apocrife în care se vorbește despre faptul că Hristos ar fi avut urmași.

Misterele Bibliei

Chivotul Legământului

Chivotul reprezintă cea mai importantă comoară a poporului ales, poporul evreu. Pentru israeliți, acest obiect a fost creat de Dumnezeu, prin intermediul lui Moise.

Chivotul era un cufăr poleit cu aur, cu o lungime de 118 cm, cu doi heruvimi din aur dispuși față în față, deasupra capacului. Cufărul adăpostea relicve sacre, cele două tăblițe cu cele Zece Porunci, un vas cu mana din cer, cu care s-au hrănit evreii în pustie.

Chivotul era găzduit în Templul lui Solomon din Ierusalim. După ce orașul a fost distrus de babilonieni, Chivotul a dispărut. Conform unor vechi manuscrise, Chivotul ar fi fost ascuns de israeliți în complexului funerar de la Aksum, în interiorul unui obelisc care are o înălțime de 24 m și o greutate de 200 tone.

Sodoma și Gomora

Existența celor două orașe este un subiect controversat. Unii istorici consideră că cele două orașe ar fi fost amplasate în apropierea Mării Moarte, unde au fost descoperite urme de arsuri și sulf, sute de formațiuni sulfuroase care nu mai există nicăieri în lume.

Cine a fost Iisus?

Cine a fost Iisus?

Grădina Edenului

Dacă a existat cu adevărat, acest loc trebuia să fie în apropierea celor patru râuri biblice, Pison, Gihon, Eufrat, Tigru, la nord de Mesopotamia.
Alți arheologi consideră că Etiopia ar putea fi locul unde a existat celebra grădină.

Codurile biblice

În Biblie este inclus un cod secret care poate dezvălui evenimente care au avut loc sau se vor produce în următorii mii de ani de la scrierea Bibliei.

Iuda l-a trădat pe Iisus

Codul secret a fost descoperit de dr. Rips, unul dintre marii oameni de știință specializat în fizica cuantică. În anul 1994, el l-a avertizat pe prim-ministrul Ytzhak Rabin despre un atac criminal care se va produce. Mesajul a fost ignorat, iar Ytzhac Rabin a fost ucis, câteva luni mai târziu.

Rips consideră Biblia o imensă grilă de cuvinte încrucișate. Eliminând spațiile libere, ele a obținut 304805 caractere. Cu ajutorul unui program performant, Rips a reușit să dezlege câteva din misterele pe care le ascunde Biblia.

Loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)