Mistere

Misterele ADN-ului uman: Mesajul secret sau semnătura creatorului

Conform unui studiu recent, în ADN-ul uman a fost codat un mesaj secret de origine extraterestră. Descoperirea este una șocantă și ridică numeroase semne de întrebare cu privire la procesul de creație, dar și la manipularea genetică la care a fost supus omul de-a lungul timpului.

Studiul a fost realizat de către doi oameni de știință din Kazahstan, Vladimir I. shCherbak și Maxim A. Makukov. Cei doi specialiști, au ajuns la concluzia că ADN-ul uman deține un cod matematic complex, care nu poate fi descifrat în prezent. Pornind de la această descoperire, se vehiculează că acest cod sau mesaj secret a fost implementat în ADN-ul uman în urmă cu câteva zeci de mii de ani, probabil de către o entitate extraterestră.
Pe de altă parte, acest cod poate fi semnătura creatorului și doar atunci când omul va ajunge la un anumit nivel al dezvoltării va putea să-l descifreze și astfel să afle adevărul despre originea sa.

De asemenea, cei doi oameni de știință au mai declarat că atunci când genomul este rescris în mod corespunzător, mesajul se transmite din generație în generație pentru o perioadă nelimitată. Adică fiecare descendent al omului va purta, fie că vrea sau nu, acest mesaj.

Descoperirea sugerează că undeva în trecutul îndepărtat omul a suferit anumite intervenții genetice din exterior. Este posibil ca o civilizație extraterestră, să fi făcut anumite modificări în structura ADN-ului uman și atunci și-a pus semnătură pe noua creație.

Secretele ADN-ului uman

ADN-ul uman prezintă și alte secrete. De exemplu, s-a stabilit că are o vechime de peste 10 miliarde de ani, în condițiile în care Terra s-a născut în urmă cu aproximativ 4,5 miliarde de ani. De aici se poate deduce că inițial a fost creat ADN-ul și apoi a fost plantat în diferite zone ale Universului, printre care și planeta noastră.

Genomul uman conține 23 de perechi de cromozomi formați din patru elemente: hidrogen, azot, oxigen și carbon, elemente în care cercetătorii au descoperit că stă ascuns secretul antic al creației.

loading...

ADN-ul poate fi programat de la distanță cu ajutorul unor sunete folosite la o anumită frecvenţă.

ADN-ul uman nu este responsabil doar pentru construirea corpului, ci este un bun mediu pentru stocarea datelor informaţionale. De aici a mai fost un singur pas spre descoperirea faptului că ADN-ul uman are un comportament straniu şi imita extrem de bine gramatica unei limbi.

adn extraterestru - Misterele ADN-ului uman: Mesajul secret sau semnătura creatorului

Cromozomii funcţionează precum un calculator holografic utilizând radiaţia laser.

Atunci când se afla în vid poate cauza tipare tulburătoare, care la rândul lor se fac responsabile pentru crearea găurilor negre magnetizate. Nu este vorba despre cunoscutele găuri negre, ci despre anumite poduri intre universurile paralele.

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Vilculescu Ioana

    27 septembrie 2017 at 16:14

    Nu e departe de adevar faptul ca ADN-ul uman poarta amprenta Creatorului,a Cosmosului.Cititi Biblia veti gasi dovezi clare:”au cine a facut ochii nu vede, cine a facut urechea nu aude „?Da, suntem creati pentru Imparatia Cerurilor ,Pamantul este locatia provizorie daruita in vederea castigarii vietii vesnice alaturi de Parintele Ceresc,Biserica este Templul in care suntem chemati sa luam legatura directa,prin constructie si liturghie ,cu Dumnezeu.Nu putem merge la slujba,din varii motive,biserica e si inima ,motorul vietii ce se va ingriji sa ceara ajutor Tatalui Creator sa inlature acele motive .Comportamentul uman nu este nici”straniu” si nici nu „imita” gramatica unei limbi el este RATIUNEA de a fi SUBLIM si ORIGINAL a CREATORULUI care se divizeaza in fiecare dintre noi dandu-ne puterea de a trece cu succes cursa cu obstacole si amagiri , primele adevarate incercari numite caliri, celelalte false numite ispite.”Istoria este memoria vietii si viata memoriei”Respectul pentru adevarul vietii trecute nu il gasim in istorie,ci in Biblie .ADN-ul uman este cel mai convingator miracol ,marturia cea mai de netagaduit a generozitatii divine este faptul ca anumite anomalii ivite in mediul intrauterin putand fi corectate prin operatii, iar unele chiar si dupa nastere prin slujbe si rugaciuni colective.DESLUSIND misterele ADN-ului ajungem sa ne corectam ceas de ceas si sa ne pocaim ca sa fim mantuiti adica apti de a fi locuitori demni ai spatiilor extraterestre.Credinta in Dumnezeu a caracterizat pe toti copistii cartilor sfinte ei avand grija sa nu schimbe nici o litera ,altfel ar fi blestemati prin pieire groaznica.Asemeni lor sa purtam in noi frica de a nu fi blestemati, ci sa fim in stare de a ne bucura de toate darurile Universului.Invatand din Biblie,aceasta Carte Sfanta dupa cum afirma Sf. Ap. Pavel :”Fratilor,va marturisesc ca „Evanghelia”propovaduita de mine nu este de obarsie omeneasca,pentru ca n-am primit-o ,nici n-asm invatat-o de la vreun om,ci prin descoperirea lui Iisus Hristos”(Galateni1(11,12)recastigam ce s-a pierdut prin anii de rataciri condusi fiind de ispitele lui Satan.DUCA-SE in pustii! Noi sa cantam „MARETUL HAR ne-a mantuit!” cat timp suntem in Purgatoriu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top