Take a fresh look at your lifestyle.

Mistere neelucidate cu extratereștrii – cazuri șocante

Lichidat de OZN: La 16 august 2002, nu departe de Casa Alba, a fost ucis un agent secret, sub privirile nepunticioase ale unui ofiter de politie si ale unui diplomat suedez

Neil Hamerson, in varsta de 40 de ani, facea parte din sectiunea secreta a Agentiei Nationale de Securitate (NSA) si se pare ca stia foarte multe lucruri despre extraterestrii, motiv pentru care este posibil sa fi fost lichidat.

Agentul se deplasa pe bulevardul Pennsylvania cand, deasupra capului sau, si-a facut aparitia un OZN de forma triunghiulara, nu mai mare decat un automobil. S-a apropiat de Hamerson si l-a doborat intr-o clipita, folosind o raza de lumina. Barbatul a murit instantaneu, sub privirile unui diplomat suedez, care era insotit de o domnisoara, si ale unui politist.

Autoritatile au asternut tacerea asupra acestui eveniment iesit din comun, motivand ca ar fi vorba despre chestiuni privind siguranta nationala, iar presa americana a depus armele pentru moment. La scurt timp, diplomat suedez a fost chemat brusc in tara, iar politistului i s-a pierdut urma.

Doar acea domnisoara, pe nume Kelly, a mai putut relata presei, dupa un timp in care si-a invins spaima, despre ciudatul asasinat. Se pare ca suspecta moarte, pe care legistii au considerat-o ca survenind in urma unui atac miocardic, se datoreaza ocupatiei lui Neil Hamerson. Acesta se specializase in descifrarea transmisiilor radio codificate si este de presupus ca a interceptat un mesaj al extraterestrilor care nu-i era destinat.

Armata franceza a recunoscut

|n vara lui 1998, un cetatean francez, locuind in apropiere de Metz, a zarit un obiect zburator neidentificat, de forma sferica, ce emitea luminini intermitente catre Pamant

Martorul a anuntat imediat autoritatile, a fost invitat sa dea o declaratie, dupa care a fost trimis politicos acasa. Simtindu-se frustrat fiindca n-a fost luat in serisos, omul a cerut sprijinul celei mai puternice organizatii de studiere a fenomenului OZN din Franta.

Loading...

Cercetatorii si-au dat seama ca afirmatiile acestuia au servit la intocmirea unui raport oficial al autoritatilor statului si, din acest motiv, un an mai tarziu au solicitat legal o copie a documentului. Cum era de asteptat, n-au primit nici un raspuns. Pasul urmator a constat in contactarea Centrului de Control Radar de la Drachenbronn, din estul Frantei. |n raspunsul primit in februarie 1999, cercetatorilor li s-a explicat: „am cautat in arhivele noastre, dar fara nici un rezultat”.

Abia in anul 2000, in urma unui proces, Ministerul Apararii din Franta s-a vazut obligat sa confirme prezenta OZN-ului deasupra orasului Metz. In concluzie, a fost nevoie de tenacitatea unor investigatori, care au avut rabdarea si resursele necesare, pentru penetrarea hatisului birocratic in spatele caruia zac, nestiute, o multime de secrete de tot felul.

Violata de ET

O tanara de 14 ani, care si-a petrecut intreaga copilarie intr-o baza secreta americana, este pe jumatate om, pe jumatate extraterestru.

Pe nume Nina, tanara are ochi de pisica, cu pupilele verticale, o creasta de os de-a lungul coloanei vertebrale, iar intre degete o membrana asemanatoare reptilelor. Mai mult, o parte din ADN-ul ei este de origine necunoscuta. Fata s-a nascut la baza ultrasecreta Nellis, din Statele Unite ale Americii, in renumita zona 51.

Presa a dat intreaga poveste in vileag, obligand autoritatile sa recunoasca adevarul, dupa ce Nina a fost fotografiata mergand pe bicicleta si sarind coarda intr-o curte inconjurata de un gard foarte inalt. Medicul genetician care a studiat fotografiile realizate de paparazzi crede ca Jackie Hubik, mama tinerei, a fost rapita si violata experimental de extraterestri.

Potrivit datelor oficiale, femeia originara din Memphis, Tenesse, s-a ratacit in munti in anul 1999, dupa sase zile fiind descoperita de niste padurari. Se presupune ca ea ar fi fost violata si ca ar fi suferit o pierdere partiala a memoriei, fiindca nu-si poate aminti cu nici un chip cele intamplate.

Primul OZN al Mileniului III

La data de 1 ianuarie 2000, la ora locala 6.30, deasupra Chinei a fost semnalat primul OZN al inceputului de mileniu.

Acesta a fost zarit deasupra satului Pulsau, situat la 50 de kilometri distanta de Capitala Beijing, si nu doar de cativa localnici. In zona se afla o echipa a postului de televiziune CNN, care venise sa filmeze rasaritul de soare peste Marele Zid Chinezesc.

Cameramanul a surprins OZN-ul in obiectiv si a contactat de urgenta conducerea postului. In scurt timp, americanii care priveau la televizor in acel moment au avut ocazia sa vada in direct cateva manevre ale obiectului zburator neidentificat, care s-au incheiat cu un viraj strans spre stanga si o amenintatoare ascensiune verticala, pana cand OZN-ul s-a pierdut in neant.

Dupa o luna de zile de studii si cercetari, ipoteza unei iluzii optice a fost definitiv infirmata, mai ales ca multi sateni din Pulsau, care n-aveau posibilitatea de a urmari stirile CNN, semnalasera si ei respectivul obiect neidentificat. Cazul a fost mediatizat pe larg si in presa americana, in cele mai prestigioase cotidiane.

Norvegienii au vanat extraterestri

In vara lui 2000, norvegienii au investit 20 de milioane de dolari in studierea fenomenului OZN.

In orasul Hassdalen a fost amenajat un turn de observatie si, in permanenta, camere video de mare performanta au monitorizat cerul. In decursul unui singur an au fost inregistrate nu mai putin de 79 de obiecte zburatoare neidentificate.

Traditia spune ca, deasupra acestui oras, exista o puternica activitate OZN. Cu multi ani in urma au fost vazute pe cer lumini misterioase, dar primele obiecte zburatoare au fost
semnalate intre anii 1981 si 1984.

Din Proiectul Hassdalen mai face parte instalarea unei camere video care se focalizeaza automat asupra OZN-urilor detectate de celalte doua camere, astfel obtinandu-se imagini de o calitate net superioara. Acelasi program mai cuprinde si instalarea in curand a unui sistem radar extrem de sofisticat.

Autopsia unei fiinte din alta lume

La 26 ianuarie 2000 (ziua de nastere a fostului dictator comunist, Nicolae Ceausescu), in cutia postala a unei asociatii care se ocupa cu studierea fenomenului OZN a ajuns – nu se stie de cine si de unde trimisa – o ciudata scrisoare

Plicul nu continea nimic altceva decat fotografia unui extraterestru. Asociatia a afisat poza pe site-ul propriu, cerand oricui detalii despre locul unde a fost realizata. La scurt timp s-au primit indicii ca respectiva fotografie a fost facuta pe unul dintre vasele Marinei de Razboi a Statelor Unite ale Americii.

La 28 ianuarie 2000, pe aceeasi adresa, s-a primit o noua fotografie, de aceasta data fiind infatisata o autopsie, posibil a aceluiasi extraterestru. Singura informatie existenta a fost ca poza era realizata pe nava de razboi USS Shiloh, in anul 1999, la sfarsitul lunii august.

Si pentru specialistii din domeniu a fost imposibil de precizat daca se afla in fata unei serii de falsuri sau a unor dezvaluiri reale. Surprinzator este faptul ca expeditorii pozelor nu au incercat sa negocieze, pentru a obtine niste castiguri de pe urma fotografiilor, ci le-au trimis pur si simplu, la adapostul anonimatului. Sa se fi temut de ceva, ori au fost obligati sa procedeze in acest mod? De obicei, asemenea materiale sunt vandute pe bani grei.

Daca asociatia cu pricina a intrat fara sa vrea in posesia unor fotografii autentice, faptul este de o mare gravitate. Asta ar da dreptate militantilor care cer Guvernului SUA sa scoata de sub incidenta secretului militar si national datele pe care le detin in legatura cu farfuriile zburatoare.

In cazul in care ne aflam tot in fata unei tentative de intoxicare a opiniei publice, situatia este – cel putin – la fel de grava. Ar fi o dovada in plus ca se urmareste discreditarea fie a tuturor cercetatorilor fenomenului OZN, fie numai a fondatorilor asociatiei in discutie. Aceasta din urma a fost constituita de doi dintre cei mai respectabili analisti ai problematicii, Russel Dowden si Sonny Salas, experimentati jurnalisti independenti care semneaza articole in cele mai importante ziare americane, fiind invitati permanenti ai posturilor de radio si TV.

Mesaj extraterestru

Cei doi sunt considerati in afara oricaror banuieli si cunosc foarte bine faptul ca se expun riscului de a fi discreditati, putand deveni oricand victime ale intoxicarii opiniei publice cu date false despre ei.

Despre imaginea extraterestrului surprins de aparatul de fotografiat putem spune ca ea corespunde in mare descrierilor clasice de tipul: trup firav, craniu dezvoltat, ochi mai si oblici, gura ca o fanta, iar nasul si urechile – de dimensiuni reduse.

ziare.com

loading...

Comentariile sunt închise.