The news is by your side.

Mistere din Siberia continuă! Pe o plajă au apărut zeci de mii de bulgări de zăpadă gigantici

0

O porţiune de plajă de aproape 20 de kilometri din Golful Obi, nord-vestul Siberiei, a fost acoperită de bulgări de zăpadă perfect modelați de mai multe fenomene naturale care au acționat în același timp.

Un fenomen straniu și fascinant s-a produs în Golful Obi, din nord-vestul Siberiei, unde o porțiune de plajă de aproape 20 de kilometri a fost acoperită de bulgări de zăpadă perfect modelați de mai multe fenomene naturale care au acționat în același timp.

Potrivit BBC, cei mai mulți dintre nenumărații bulgări de zăpadă și gheață sunt de dimensiunea unei mingi de tenis, dar sunt mulți care au chiar și un metru în diametru.

Specialiștii locali spun că ”mingile” s-ar fi format cu ajutorul forțelor naturii care au acționat concomitent: mici bucăți de gheață au fost rotunjite de apa mării și de vânt.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

 Localnicii din orășelul Nyda,aflat aproape de Cercul Polar, spun că nu au măi văzut ceva atât de minunat .
bulgari Mistere din Siberia continuă! Pe o plajă au apărut zeci de mii de bulgări de zăpadă gigantici
”E ca și cum cineva ar fi deșertat aici un sac plin cu mingi. E uimitor. Sunt de dimensiuni diferite. Unele sunt ca niște mingi de tenis, altele ca niște mingi de volei. Nu am mai văzut așa ceva până acum”, spune localnica Ecaterina Chernici.
loading...
S-ar putea să-ți mai placă și