The news is by your side.

Mister în China: Trei obiecte extraterestre s-au prăbușit în provincia Heilongjiang

0

În urmă doar cu câteva zile, trei obiecte misterioase au căzut din cer, în apropierea orașului Qiqihar, provincia Heilongjiang, China. Obiectele sunt încă neidentificate, dar conform zvonurilor se pare că ar fi de origine extraterestră.

În jurul orelor 13.00 din ziua de 16 mai 2014, locuitorii din satul Hano au auzit un zgomot puternic. Imediat după aceea, trei mingii de foc au putut fi zărite pe cer cum se îndreptau cu mare viteză spre pământ. Aceste mingii de foc s-au prăbușit și mai apoi au fost descoperite de câțiva curioși.

Autoritățile locale au imobilizat armata și zona unde au căzut cele trei obiecte misterioase a fost închisă publicului larg. Inițial s-a spus că obiectele misterioase provin dintr-un satelit al altei națiuni. Singura problemă este că nicio țară nu a reclamat faptul că și-a pierdut un satelit, motiv pentru care speculațiile au început să apară.

Teoria cea mai plauzibilă este că obiectele metalice în formă sferică provin de la un OZN. Probabil că în clipa în care a intrat în atmosfera plantei noastre, mai multe bucăți dintr-un OZN s-au dezintegrat, pentru ca mai apoi să cadă pe pământ.

obiecte-extraterestre-3 Mister în China: Trei obiecte extraterestre s-au prăbușit în provincia Heilongjiang

Bineînțeles că această teorie nu este susținută de autoritățile din China, care nici până în ziua de astăzi nu au oferit o explicație clară despre proveniența corpurilor căzute din cer. Cu toate acestea, jurnaliștii chinezi au reușit să facă mai multe fotografii corpurilor extraterestre pentru a informa opinia publică despre ciudata întâmplare.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și