Descopera

Misiunea Rosetta: The Guardian aduce dovezi clare că cometa 67P este de origine extraterestră

Săptămâna trecută, Agenţia Spaţială Europeană (ESA) a sărbătorit cu succes misiunea Rosetta, care a implicat aterizarea cu succes a unei sonde pe cometa 67P.

Ştirea a făcut înconjurul lumii şi numeroase trusturi mass media au prezentat-o ca pe un succes al ESA, în condiţiile în care misiunea în cauză implică studierea comportamentului acestei comete. La prima vedere acest proiect pare unul impresionant, dar cu toate acestea există numeroase voci care se întreabă care este scopul său adevărat.

Este lesne de înţeles că misiunea Rosetta a înghiţit miliarde de euro şi munca a numeroşi oameni de ştiinţă pentru o perioadă îndelungată de timp. Toate aceste eforturi doar pentru studierea unei comete, care nu pare deloc importantă pentru omenire?

Săptămâna trecută, Sonda Philae a aterizat cu succes pe cometa 67P. În primele momente ESA a prezentat situaţia ca fiind una dramatică pentru că sonda s-a instalat într-un loc umbros şi bateriile acesteia nu se pot încărca cu energie solară. După câteva momente de la celebra aterizare sonda a preluat numeroase fotografii şi le-a transmis la sol.

Interesant, dar în acelaşi timp ciudat, acestea au fost făcute publice şi în acest fel s-a putut constata faptul că celebra cometă ridică numeroase semne de întrebare. În primul rând, cel mai important aspect care nu a fost niciodată menţionat nici de NASA şi nici de ESA este faptul că agenţiile în cauză au reuşit încă de acum 20 de ani să capteze semnale misterioase care proveneau din interiorul acestei comete. Scopul adevărat al acestei misiuni a fost instalarea unei sonde pe cometa 67P pentru simplul fapt pentru care se crede că este de origine extraterestră şi încearcă să comunice cu Terra.

Pornind de la acest aspect impresionant, The Guardian a publicat un email primit de la Ufo Sightings Daily în care se menţionează negru pe alb că acest obiect spaţial este de origine extraterestră.

comet-P67 Misiunea Rosetta: The Guardian aduce dovezi clare că cometa 67P este de origine extraterestră

Pe lângă acest fapt, fotografiile făcute publice de ESA sunt de-a dreptul şocante. În primul rând se poate observa un mic turn, care seamănă cu o antenă chiar pe suprafaţa dura a cometei. Se presupune că de aici sunt transmise semnalele misterioase. Pe lângă această descoperire, într-una din fotografii se zăreşte un cablu de culoare albă care duce spre antena în cauză.email-1 Misiunea Rosetta: The Guardian aduce dovezi clare că cometa 67P este de origine extraterestră

De asemenea, ESA a confirmat faptul că misteriosul corp spaţial emite un cântec ciudat. Niciodată nu a fost dezvoltat acest subiect, motiv pentru care fiecare este liber să-şi imagineze şi să înţeleagă ce vrea. Ideea principală este că nimeni nu poate fi atât de absurd încât să cheltuiască miliarde de dolari pentru a cerceta o cometă oarecare fără prea mult interes.

loading...
Comments
To Top