Minune în Marea Britanie: Bărbat suferind de cancer în fază terminală vindecat de un înger (foto)

Mulţi oameni din întreaga lume au semnalat prezenţa unor entităţi misterioase în cele mai grele momente ale vieţii lor. În urma acestor întâlniri adevărate miracole s-au produs, care nu au putut fi explicate de ştiinţă şi cu atât mai puţin înţelese de oameni, motiv pentru care pe buzele tuturor s-a aflat cuvântul înger.

Aceeaşi poveste î s-a întâmplat şi unui bărbat, în vârstă de 73 de ani, din Marea Britanie, care fusese diagnosticat cu cancer în fază terminală. Bărbatul fusese internat în spitalul Countess of Chester şi medicii îi mai dăduseră doar câtea zile de trăit. Era înconjurat de familie şi de prieteni ş îşi aştepta moartea ispăşit.

Zilele treceau şi bărbatul părea că se vindecă de una dintre cele mai dramatice boli care există pe Terra. Medicii ridicau din umeri atunci când vedeau că starea sa sănătate de îmbunătăţeşte peste noapte chiar şi în condiţiile în care nu i-au administrat niciun tratament. Într-o săptămână, bărbatul s-a vindecat complet şi nimeni nu avea nicio explicaţie. Toţi au crezut că este vorba despre o minune dumnezeiască, dar explicaţia logică întârzia să apară.

Chris Leadbetter, unul dintre nepoţii muribundul, a făcut mai multe fotografii cu bunicul său aflându-se pe patul de moarte. Băiatul dorea să le păstreze amintire în condiţiile în care toată lumea se aştepta ca bătrânul să moară într-un timp relativ scurt. După ce minunea s-a produs, Chris a decis să şteargă aceste fotografii şi să uite momentele grele prin care întreaga sa familie a trecut. Atunci a fost momentul când una dintre fotografii i-a atras atenţia pentru că se putea zări o entitate misterioasă prezentă chiar lângă patul bunicului său bolnav.

În fotografia cu pricina se poate zări forma unei entităţi care nu face parte din această lume şi pentru că bărbatul s-a vindecat miraculos de cancer în fază terminală, toţi membri familiei au ajuns la concluzia că este vorba despre un înger care a făcut minunea posibilă. Mai mult de atât, imaginea a fost făcută publică pentru ca întreaga lume să conştientizeze faptul că uneori îngerii păzitori îşi fac datoria cu generozitate.

Loading...

inger pazitor

Atunci a fost momentul în care managerul spitalului în care se aflase bătrânul internat a declarat presei din Marea Britanie, că în săptămâna cu pricina mai mulţi pacienţi, cât şi medici, i-au spus că au văzut o entitate bizară care circula în preajma camerei în care se afla bărbatul bolnav de cancer.

Acesta este un miracol prin care un înger păzitor, aşa cum a fost numită entitatea în cauză, i-a prelungit viaţa unui bătrân de 73 de ani. Probabil că aşa cum susţin si vechile scripturi, fiecare ocrotit de o prezenţă angelică şi este ajutat în momentele critice ale vieţii sale.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și