Minune in Ajunul Craciunului: Un inger a vindecat o fetita intr-un spital din SUA – video

Minune in Ajunul Craciunului: Un inger a vindecat o fetita intr-un spital din SUA – video

O adevărată minune s-a produs la spitalul Presbyterian din Charlotte, Carolina de Nord, unde o fetiță de câțiva câțiva ani a fost vindecată de un înger. Copilul s-a născut prematur cu mai multe probleme serioase de sănătate și era internată în spital de mai bine de o lună, fără nicio șansă de supraviețuire, dar ca prin minune a fost făcută bine de o entitate necunoscută.

Am primit un telefon în toiul nopții. De obicei când primesc asemenea telefoane se întâmplă ceva rău, dar de data aceasta nu a fost așa. Un coleg mi-a spus că un lucru uimitor tocmai ce s-a petrecut la noi în spital. O cunosc pe această copilă de când s-a născut și pot să vă spun că nu mai avea nicio șansă să trăiască. Chiar cu câteva zile înainte am discutat cu mama ei pentru a fi deconectată de la aparatul de oxigen și aceasta și-a dat acordul.„, susține medicul Ophelia Garmon-Brown.

În noaptea de 24 decembrie s-a întâmplat, chiar în timp ce mama fetei a început să se roage pentru sufletul fetiței sale. În tot acest timp unei asistente practicante i-a fost atrasă atenția de imaginile de pe camera de filmat de pe holul unde se afla camera copilului în cauză. I s-a părut că vede un bărbat ciudat așteptând chiar la ușa salonului. Pentru că nu avea ce să caute acolo, asistenta s-a îndreptat spre salon, dar bărbatul dispăruse. Asistenta s-a întors în camera de supraveghere crezând că bărbatul plecase. Când s-a uitat iar pe monitor și-a dat seama că de fapt era un înger care stătea în fața ușii.

Era un bărbat înalt cu o pereche de aripi în spate. Strălucea foarte puternic încât nu te puteai uita la imaginile filmate de camera de supraveghere.”, a declarat asistenta de gardă din acea noapte.

Câteva minute mai târziu, îngerul a intrat în camera fetiței pentru câteva minute. Îngerul a dispărut apoi și fetița s-a trezit la viață ca și cum nicio boală nu ar fi avut. A doua zi a fost externată și a plecat acasă sănătoasă.

Această întâmplare fabuloasă este de-a dreptul șocantă și după cum susțin și reprezentanții spitalului, în acea zonă a clădirii, din anumite motive tehnice, nu există geamuri. Astfel, lumina nu putea să se datoreze razelor Soarelui sau ale Lunii, pentru că era noapte când s-a petrecut evenimentul fericit. În acest fel, putem să ne dăm seama că îngerii există și uneori își mai fac apariția printre oameni pentru a face minuni.

Loading...

loading...

Related posts