Bizar

MINUNE! I-a apărut chipul lui ARSENIE BOCA în fața casei! Momentul în care s-a întâmplat e un semn (video)

O femeie din București a rămas mută de uimire când a văzut că pe betonul din fața casei sale a apărut chipul lui Arseni Boca. Oamenii au început deja să meargă să depună flori și să aprindă lumânări în fața casei bucureștencei.

Femeie susţine că a descoperit minunea după ce s-a întors de la mormântul sfântului Ardealului. Casa ei a devenit neîncăpătoare imediat ce vecinii au auzit de miracolul petrecut pe strada lor. Ei au improvizat un mic altar lângă petele care aduc cu figura lui Arsenie Boca, potrivit România TV.

Ăsta e! Uite-i poza! Nasul…ochii… Nici eu n-am crezut până n-am venit aici„, a declarat un localnic.

Femeia spune că a descoperit minunea de pe ciment imediat ce s-a întors din pelerinaj.

Sâmbătă seara m-au luat nişte rude şi m-au dus la sfântul Arsenie Boca. Am mers acolo să mă rog pentru casă, că eu mă judec cu proprietarul şi o să fiu dată afară din casă. M-am închinat, am ajuns la mormântul dânsului, după aceea am venit acasă duminică seara, am văzut chipul într-adevăr, al sfântului Arsenie Boca„, a declarat femeia.

Vecinii se crucesc când văd pata de pe ciment şi aprind lumânări. Femeia spune că apariţia e un semn divin şi aşteaptă acum ca sfântul s-o ajute să-şi rezolve problemele cu locuinţa.

loading...

arsenie boca - MINUNE! I-a apărut chipul lui ARSENIE BOCA în fața casei! Momentul în care s-a întâmplat e un semn (video)

Mi s-a arătat sfântul Arsenie Boca pentru că sunt credincioasă, cred în el, face minuni şi a făcut minuni! Poate să nu mai fiu dată afară din casa asta„, a adăugat aceasta.

La numai câteva ore de la apariţia chipului pe betonul din casă, locul a devenit neîncăpător.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top