The news is by your side.

Mingiile luminoase de la Naga, un mister imposibil de dezlegat

0

Mingiile de la Naga, Thailanda, se dovedesc a fi un fenomen inexplicabil pentru moment. Aceste mingii de foc ies pur și din Fluviul Mekong și se îndreaptă cu viteze uluitoare spre cer. Nu se cunoaște materialul din care sunt fabricate aceste bile luminoase, dar martorii oculari susțin că ele sunt de mărimi diferite, de la o minge de tenis la una de baschet și uneori chiar și mai mari.

bile-luminoase-naga Mingiile luminoase de la Naga, un mister imposibil de dezlegat

Fenomenul s-a intensificat în jurul sărbătoare budiste Wan Ok Pahnsa sau atunci când ploile s-au sfârșit. Fenomenul a fost înregistrat în mai multe râuri, fluvii și chiar lacuri din zona. Bilele de foc sau de lumină reprezintă un mister pentru întreaga omenire și chiar dacă oamenii de ştiinţă au încercat să ofere explicații fenomenului, până în prezent niciuna nu pare satisfăcătoare.

Unii cercetători cred că bilele luminoase se datorează emisiilor de gaz, alţii au senzația că fenomenul seamănă izbitor de mult cu fulgerele globulare, sau s-a mai spus că sunt cartușe trase de soldații din Laos. Bineînțeles că aceste explicații par puerile atunci când vine vorba despre un fenomen atât de complex, dar pur și simplu nimeni nu are nicio explicație care să rezolve misterul bulelor luminoase.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și