Take a fresh look at your lifestyle.

Mii de sfere mov au aparut din senin in desertul din Arizona

Mii de sfere mov au apărut din senin în mijlocul deșertului american Arizona. Bilele sunt de dimensiuni foarte mici și au fost descoperite de locuitorii orășelului Tucson.

În timpul plimbării obișnuite de duminică, Geradine Vargas împreună cu soțul său au remarcat o reflexie de culoare mov care provenea din deșertului. Curioși au mers spre zona din care se reflecta ciudata lumină și astfel au descoperit misterioasele sfere mov.

O lumină la fel de puternică precum cea a Soarelui se reflecta din deșert. Am mers spre ea și am descoperit mii de sfere de culoare mov„, a declarat Geradine Vargas pentru postul local de televiziune.

sfere mov

Sferele mov seamănă la prima vedere cu marmura, dar când sunt strivite o substanță vâscoasă se prelinge din ele. Faptul a fost raportat autorităților care au demarat o anchetă pentru stabilirea provenienței acestor sfere misterioase. Diverși specialiști le-au examinat, dar nimeni nu poate stabili cu exactitate ceea ce reprezintă aceste bizare sfere mov.

Există o ipoteză emisă de un biolog de la Grădina Botanică din Tucson care crede că ele s-au format în mod natural și ar putea să provină de la un anumit soi de ciuperci. De asemenea, s-a mai emis ipoteza care susține că sferele mov s-au format în urma mucegăirii anumitor corpuri neidentificate.

Loading...

Chiar dacă luăm în considerare că aceste ipoteze ar fi reale, rămâne întrebarea cu privire la cine le-a depozitat în mijlocul deșertului?

loading...

Comentariile sunt închise.